Αντσελότι – «Μέχρι το 80′ ήταν το καλύτερο παιχνίδι μας στη σεζόν»

Αντσελότι – «Μέχρι το 80′ ήταν το καλύτερο παιχνίδι μας στη σεζόν»

Ο Κάρλο Αντσελότι εμφανίστηκε ικανοποιημένος μετά τη δύσκολη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης επί της Ράγιο Βαγιεκάνο (2-1).

Η Ρεάλ Μαδρίτης είχε πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων χάρη στα γκολ των Τόνι Κρόος και Καρίμ Μπενζεμά, όμως ο Ραδαμέλ Φαλκάο, που μείωσε στο 75ο λεπτό, έβαλε δύσκολα στους Μαδριλένους. Τελικά, τέλος καλό, όλα καλά για τη «Βασίλισσα».

Ο Κάρλο Αντσελότι εμφανίστηκε ικανοποιημένος με την εικόνα της ομάδας του μετά τη λήξη της αναμέτρησης και τόνισε πως μέχρι το 80ο λεπτό ήταν το καλύτερο παιχνίδι της σεζόν για εκείνον και τους παίκτες του.

«Είδα μία ομάδα που έπαιξε πολύ καλά για 80 λεπτά, είχαμε πολλές ευκαιρίες, χρειαζόμασταν ακόμα ένα γκολ για να εξασφαλίσουμε τη νίκη. Το τρίτο γκολ δεν ήρθε ποτέ και όταν δεχθήκαμε εμείς για δέκα λεπτά φοβόμασταν. Υποφέραμε», ανέφερε αρχικά ο Ιταλός τεχνικός και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Πρέπει να αξιολογήσουμε τα πάντα, αυτά τα δέκα λεπτά ταλαιπωρίας και τα 80 στα οποία παίξαμε πολύ καλά και όλες τις ευκαιρίες που χάσαμε. Είναι σπάνιο ο Μπενζεμά να αστοχεί σε τέτοιες φάσεις, αν και έχει σκόραρε το δεύτερο γκολ. Είμαι χαρούμενος, η Ράγιο είναι μια ομάδα που παίζει καλά. Μέχρι το 80′ ήταν το καλύτερο παιχνίδι μας τη σεζόν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ