Οσασούνα – Ρεάλ Σοσιεδάδ 0-2 – Πάτησε ξανά κορυφή η Σοσιεδάδ

Οσασούνα – Ρεάλ Σοσιεδάδ 0-2 – Πάτησε ξανά κορυφή η Σοσιεδάδ

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ έφυγε με τη νίκη με 2-0 από την έδρα της Σοσιεδάδ για την 13η αγωνιστική της La Liga, και ανέβηκε στη κορυφή του πρωταθλήματος.

Την εξαιρετική της πορεία συνεχίζει η Ρεάλ Σοσιεδάδ η οποία έφυγε με σπουδαίο διπλό με 2-0 από την έδρα της Ουσασούνα και ανέβηκε στη κορυφή της La Liga, έχοντας όμως παιχνίδι περισσότερο από την Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Σοσιεδάδ συνεχίζει το απίστευτο αήττητο σερί, καθώς έχει να γνωρίσει την ήττα από τις 22 Σεπτεμβρίου!

Ο αγώνας 

Οι φιλοξενούμενοι ήταν κυρίαρχοι από την αρχή του ματς απειλώντας δύο φορές με τον Τόρο στο 4′, και τον Γιανουζάι στο 7′. Η Σοσιεδάδ συνέχισε την πίεση της, και με το Νταβίντ Σίλβα έφτασε κοντά στο γκολ στο 17′. Στο  22′ ήταν σειρά της Οσασούνα να κάνει αισθητή τη παρουσία της με τον  Ρεμίρο να σωζει σουτ του Μπάρχα, ενώ στο 38′ και στο 39′ οι Ρούμπεν Γκαρσία, και Ισακ έχασαν μια ευκαιρία για κάθε ομάδα.

Με το καλημέρα της επανάλληψης ο Ισάκ έχασε μεγάλη ευκαιρία να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του, ενώ το σουτ του Γιανουζάι στο 69′ βρήκε στα σώματα. Την λύση έδωσε στο 71′ ο Μερίνο έκανε το σουτ από το ύψος της περιοχής η μπάλα κόντραρε, και κατέληξε στα δίχτυα της Οσασούνα.

Λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 80′ ο Γιανουζάι κλείδωσε τη νίκη για την ομάδα του με εύστοχο χτύπημα πέναλτι.

ΟΣΑΣΟΥΝΑ: Σέρτζιο Ερέρα, Ουνάι Γκαρσία, Νάτσο Βιδάλ, Νταβίντ Γκαρσια, Μανού Σάντσεθ (82’ Τόρες), Μονκαγιόλα, Τορό, Μπράσανατς, Κίκε (82’ Μπούντιμιρ), Μπάρχα (70’ Άβιλα), Ρουμπέν Γκαρσία (83’ Κότε).

ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Ρεμίρο, Λε Νορμάντ, Ρίκο (46’ Μουνιόθ), Ελουστόνδο, Θαλδούα, Θουμπιμένδι, Μερίνο, Νταβίντ Σίλβα (82’ Τουριέντες), Ισάκ (70’ Σέρλοθ), Μπαρενετσέα (70’ Πόρτου), Γιανουζάι (86’ Λομπέτε)

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ