Γκριεζμάν : «Πριν το Μουντιάλ θα αποφασίσω για το μέλλον μου»

Γκριεζμάν : «Πριν το Μουντιάλ θα αποφασίσω για το μέλλον μου»

Ο Αντουάν Γκριεζμάν έχει γίνει πόλος έλξης για την αφρόκρεμα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, με τις Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να είναι οι επικρατέστερες για την απόκτησή του αν και εφόσον αφήσει την Ατλέτικο Μαδρίτης. Μάλιστα, οι μπλαουγκράνα και οι κόκκινοι διάβολοι βρίσκονται σε αναμμένα κάρβουνα, καθώς ο 27χρονος επιθετικός δήλωσε στη γαλλική εφημερίδα Equipe ότι […]

Ο Αντουάν Γκριεζμάν έχει γίνει πόλος έλξης για την αφρόκρεμα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, με τις Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να είναι οι επικρατέστερες για την απόκτησή του αν και εφόσον αφήσει την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Μάλιστα, οι μπλαουγκράνα και οι κόκκινοι διάβολοι βρίσκονται σε αναμμένα κάρβουνα, καθώς ο 27χρονος επιθετικός δήλωσε στη γαλλική εφημερίδα Equipe ότι θα αποφασίσει σε ποια ομάδα θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας.

«Θα αποφασίσω για το μέλλον μου πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο. Θέλω να πάω στη Ρωσία με καθαρό μυαλό χωρίς να με απασχολεί το πού θα συνεχίσω την καριέρα μου», είπε χαρακτηριστικά ο άσος της Ατλέτικο.

Μένει να δούμε πότε θα αποφασίσει και φυσικά ποια ομάδα θα είναι η τυχερή που θα τον έχει στο ρόστερ της την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ