Ρεάλ – Νέος δανεισμός για την ανακαίνιση του «Μπερναμπέου»

Ρεάλ – Νέος δανεισμός για την ανακαίνιση του «Μπερναμπέου»

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα λάβει επιπλέον 225 εκατ. ευρώ για την ανακαίνιση του γηπέδου της.

Τα έργα στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» προχωρούν ωστόσο υπάρχει ακόμη πολλή δουλειά μέχρι το γήπεδο της Ρεάλ να φτάσει στην τελική του μορφή και να ολοκληρωθεί πλήρως η ανακαίνισή του. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν μάλιστα ΜΜΕ στην Ισπανία, οι Μαδριλένοι συμφώνησαν και θα πάρουν ακόμα 225 εκατ. ευρώ από την JP Morgan και την Bank of America.

Η αρχική συμφωνία που έγινε το 2019 ήταν αξίας 575 εκατομμυρίων ευρώ και επέτρεψε στον σύλλογο να αρχίσει να μετατρέπει το στάδιο από έναν καθαρά ποδοσφαιρικό χώρο σε κέντρο εκδηλώσεων και αξιοθέατο 365 ημερών το χρόνο.

Ο σύλλογος αποφάσισε αργότερα να επεκτείνει την ανακαίνιση, έτσι ώστε ο κεντρικός χώρος να μπορεί να χρησιμοποιηθεί για περισσότερους σκοπούς, δημιουργώντας πρόσθετα έσοδα. Το έργο αναμένεται να αυξήσει τα έσοδα του συλλόγου μόνο από τη λειτουργία του στα 400 εκατομμύρια ευρώ ετησίως από 150 εκατομμύρια ευρώ τώρα, σύμφωνα με πηγή του συλλόγου.

Η Ρεάλ Μαδρίτης αύξησε τα έσοδά της κατά επτά φορές την τελευταία δεκαετία και ήταν σχεδόν 800 εκατομμύρια ευρώ το 2019. Η συνέλευση του συλλόγου πρόκειται να ψηφίσει για τη νέα συμφωνία το Σάββατο.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ