«Δεν θα παίξει μέχρι το τέλος της χρονιάς ο Εμενίκε»

«Δεν θα παίξει μέχρι το τέλος της χρονιάς ο Εμενίκε»

Ισπανικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Νιγηριανός επιθετικός αρνείται να κάνει επέμβαση στο γόνατο για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα τραυματισμού.

Ο Εμάνουελ Εμενίκε πήγε τον Ιανουάριο στην Λας Πάλμας με την μορφή δανεισμού μέχρι το τέλος της σεζόν, ωστόσο δεν έχει ακόμα καταφέρει να αγωνιστεί λόγω προβλήματος τραυματισμού στο γόνατο. Η ιστοσελίδα canarias 7 παρουσιάζει αναλυτικό ρεπορτάζ αναφορικά με την κατάσταση του Νιγηριανού επιθετικού και τι μέλλει γενέσθαι, επισημαίνοντας μάλιστα πως ο παίκτης δεν πρόκειται να αγωνιστεί σε κανένα ματς μέχρι το τέλος της σεζόμ.

«Η υπόθεση Εμενίκε είναι το μεγαλύτερο λάθος στην σύγχρονη ιστορία της Λας Πάλμας. Πήγε στην Λας Πάλμας τον Γενάρη για να αντικαταστήσει τον Ρεμί και να προσφέρει τα γκολ του Γάλλου. Ωστόσο δεν έχει ακόμα καταφέρει να αγωνιστεί και ούτε πρόκειται να τα καταφέρει μέχρι το τέλος της σεζόν», αναφέρει χαρακτηριστικά η ισπανική ιστοσελίδα και συνεχίζει.

«Σας έχουμε ενημερώσει εδώ και δύο εβδομάδες πως ο Πάκο Χέμεθ έχει πει ξεκάθαρα πως αν ο Εμενίκε δεν κάνει χειρουργική επέμβαση στο γόνατο δεν πρόκειται να παίξει. Αυτή τη στιγμή ο Χέμεθ βασίζεται στους Εσπίζιτο και Καλιέρι για την επίθεση της Λας Πάλμας και δεν περιμένει κάποια βοήθεια από τον Εμενίκε. Η Λας Πάλμας θα ήθελε να λύσει το συμβόλαιο του παίκτη αλλά κάτι τέτοιο δεν την συμφέρει οικονομικά.

Ο Εμενίκε είχε πάρει άδεια από την ομάδα του και πήγε στη Νιγηρία για να δει την οικογένεια του. Επέστρεψε στην Ισπανία αλλά και πάλι δεν μπορούσε να παίξει και περνά τις περισσότερες ώρες της ημέρας κάνοντας φυσικοθεραπεία. Ο παίκτης αρνείται να κάνει την επέμβαση για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα τραυματισμού και δεν θα προκαλέσει έκπληξη η επιστροφή του στην Ελλάδα, αργά ή γρήγορα. Ο Εμενίκε έχει ζητήσει άλλωστε από τον ατζέντη του να φύγει από την Λας Πάλμας».

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ