Κάλεσμα Τσάβι στους οπαδούς της Μπαρτσελόνα – «Ελάτε να μας βοηθήσετε»

Κάλεσμα Τσάβι στους οπαδούς της Μπαρτσελόνα – «Ελάτε να μας βοηθήσετε»

Την στήριξη του κόσμου της Μπαρτσελόνα ζήτησε ο Τσάβι ενόψει της πρεμιέρας του στον πάγκο των «μπλαουγκράνα» κόντρα στην Εσπανιόλ.

Έτοιμος για το ντεμπούτο του στον πάγκο της Μπαρτσελόνα είναι ο Τσάβι. Ο νέος προπονητής των «μπλαουγκράνα» απηύθυνε έκκληση προς τους οπαδούς του συλλόγου, ζητώντας τους να υποστηρίξουν την ομάδα στο ντέρμπι της Καταλωνίας εναντίον της Εσπανιόλ (20/11, 22:00).

Η Μπαρτσελόνα είναι ένατη με 17 βαθμούς, 10 βαθμούς πίσω από τη Ρεάλ Μαδρίτης και 11 από την πρωτοπόρο Ρεάλ Σοσιεδάδ και ο Τσάβι, που αντικατέστησε τον Ρόναλντ Κούμαν, τόνισε ότι η ομάδα του χρειάζεται τους φιλάθλους της τώρα περισσότερο από ποτέ.

«Εδώ στέκομαι ζητώντας από τους ανθρώπους μας να είναι στο πλευρό μας. Να είστε σίγουροι ότι θα τα δώσουμε όλα. Σας ζητάμε να έρθετε να μας βοηθήσετε», δήλωσε ο πρώην μέσος της Μπάρτσα, στην συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής.

Το «Καμπ Νου» μπορεί να φιλοξενήσει περισσότερους από 99.000 οπαδούς, αλλά η Μπαρτσελόνα δυσκολεύεται να συγκεντρώσει κόσμο αυτή τη σεζόν, με λίγους περισσότερους από 37.000 οπαδούς να βρίσκονται στο γήπεδο, στην ισοπαλία 1-1 με την Αλαβές. Αυτή ήταν η χαμηλότερη προσέλευση φιλάθλων σε ένα παιχνίδι πρωταθλήματος (Σαββατοκύριακο) εδώ και δύο δεκαετίες.

«Είμαστε η Μπαρτσελόνα, πρέπει να μείνουμε μαζί. Εάν τα δώσετε όλα όπως κάνατε την ημέρα που παρουσιάστηκα, είναι καλό για μένα», πρόσθεσε ο Τσάβι, ο οποίος υπέγραψε το συμβόλαιό του μπροστά σε χιλιάδες θαυμαστές νωρίτερα αυτό το μήνα.

«Θα υπάρξει μεγάλη ένταση και πρέπει να ελέγξουμε τα νεύρα μας. Είπα στους παίκτες ότι πρέπει να παραμείνουν ήρεμα στον αγωνιστικό χώρο γιατί θα αντιμετωπίσουν αντιπάλους που είναι καλά προετοιμασμένοι», είπε ο Τσάβι.

«Είμαι λιγότερο νευρικός τώρα ως προπονητής από ό,τι όταν ήμουν παίκτης. Είμαι χαρούμενος που είμαι σπίτι και ανυπομονώ για το παιχνίδι. Μπορεί να έχουμε κάποια έκπληξη στην ομάδα αύριο», πρόσθεσε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ