Θέλτα – Βιγιαρεάλ 1-1 – Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις Θέλτα και Βιγιαρεάλ

Θέλτα – Βιγιαρεάλ 1-1 – Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις Θέλτα και Βιγιαρεάλ

Με τους τερματοφύλακες να μετρούν από μια... γκάφα, Θέλτα και Βιγιαρεάλ έμειναν στο 1-1.

Η Θέλτα φιλοξένησε τη Βιγιαρεάλ στο Μπαλαίδος, με την αναμέτρηση των δυο ομάδων να σημαδεύεται από τα λάθη των τερματοφυλάκων.

Το ισόπαλο 1-1, διατήρησε την ομάδα του Βίγκο στα χαμηλά διαζώματα της βαθμολογίας και στο +2 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Από την άλλη, το «κίτρινο υποβρύχιο», παρέμεινε στη 12η θέση με 16 πόντους.

Στο έκτο λεπτό, η Θέλτα απείλησε με κεφαλιά του Σάντι Μίνα και την μπάλα να περνάει πάνω από τα δοκάρια. Δύο λεπτά αργότερα, η Βιγιαρεάλ απάντησε στις ευκαιρίες, με σουτ του Παρέχο.

Στο 28΄ και μετά από φάση διαρκείας στα καρέ των γηπεδούχων, ο γκολκίπερ Ντιτούρο δεν συγκράτησε την μπάλα, ο Πένια γύρισε στον Παρέχο και εκείνος, σε κενή εστία, έκανε το 0-1. Η Θέλτα έφτασε στην ισοφάριση, σχεδόν με τον ίδιο τρόπο που έμεινε πίσω στο σκορ. Από γκάφα του Χερόνιμο Ρούλι, ο Μπράις Μέντεθ στο 71ο λεπτό διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

ΘΕΛΤΑ: Ντιτούρο, Μουρίγιο (46′ Νέστορ), Γκαλάν, Αϊντό (79′ Φοντάν), Βάσκεθ, Μπελτράν (85′ Γιοκουσλού), Μπράις, Σουάρεθ, Νολίτο (62′ Τσέρβι), Άσπας, Σάντι Μίνα (46′ Γκαγιάρδο)

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Ρούλι, Φόιτ (83′ Οριέρ), Πάου Τόρες, Αλμπιόλ, Μορένο (83′ Τσουκουέζε), Τριγκέρος (69′ Μόι Γκόμεθ), Ιμπόρα, Πεδράθα, Πένια (69′ Πίνο), Παρέχο, Μπουλαγιέ Ντιά (83′ Κοκλέν)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ