Σεβίλλη – Αλαβές 2-2 – Γλίτωσε το κάζο στο τέλος η Σεβίλλη

Σεβίλλη – Αλαβές 2-2 – Γλίτωσε το κάζο στο τέλος η Σεβίλλη

Με ήρωα τον Ιβάν Ράκιτιτς ο οποίος σκόραρε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων η Σεβίλλη αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 εντός έδρας με αντίπαλο την Αλαβές για την 14η αγωνιστική της La Liga. Έπιασαν την Σοσιεδάδ στην κορυφή την οι Σεβιγιάνοι.

Ο Ιβάν Ράκιτιτς  με ένα εκπληκτικό γυριστό στο 90+2 από το σημείο του πέναλτι έσωσε τη Σεβίλλη από μέγα… κάζο. Τα πράγματα θα μπορούσαν να ήταν πολύ χειρότερα για τους Ανδαλουσιάνους, καθώς οι φιλοξενούμενοι κρατούσαν την νίκη στα χέρια του έως και την στιγμή που μίλησε η κλάση του Κροάτη μέσου.

Η Αλαβές κατάφερε να προηγηθεί με το  καλημέρα της αναμέτρησης με τον Λαγουάρδια στο 4ο λεπτό να δίνει προβάδισμα στην ομάδα του με καρφωτή κεφαλιά. Στο 38’ ο Μοντιέλ έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Οκάμπος πλάσαρε από κοντά για το 1-1.

Στο 42ο λεπτό η Σεβίλλη έχασε διπλή ευκαιρία για να πάρει προβάδισμα στο σκορ με τους Μιρ και Οκάμπος. Ότι δεν κατάφεραν οι παίκτες του Λοπετέγκιν, έκαναν οι ποδοσφαιριστές της Άλαβές με τον Χοσέλου να εκτελεί εύστοχα το πέναλτι στο 45+2 για το 1-2.

Στο 73ο λεπτό ο Μιρ έκανε το σουτ από δεξιά αλλά αστόχησε για λίγο και στο 85’ ο Πατσέκο έσωσε μετά από σουτ του Ράκιτιτς για να έρθει στο 90+2’ ο Κουντέ να σέντραρει από δεξιά με την  μπάλα να κόντραρει και ο Ράκιτιτς με γυριστό από το πέναλτι να διαμορφώνει το τελικό 2-2.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ