Γκριεζμάν – «Για εμένα είναι μεγάλη υπερηφάνεια που έπαιξα στην Μπαρτσελόνα»

Γκριεζμάν – «Για εμένα είναι μεγάλη υπερηφάνεια που έπαιξα στην Μπαρτσελόνα»

Ο Αντουάν Γκριεζμάν μίλησε για την θητεία του με την φανέλα των «μπλαουγκράνα», τονίζοντας πως είναι ιδαίτερα περήφανος που αγωνίστηκε με τα χρώματα της Μπαρτσελόνα.

Ο Γάλλος διεθνής επιθετικός από τον περασμένο Σεπτέμβριο έχει επιστρέψει στην Ατλέτικο Μαδρίτης με την μορφή δανεισμού από την Μπαρτσελόνα. Η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές περιλαμβάνει ρήτρα ύψους αγοράς 40εκατ. ευρώ, ενώ ο 30χρονος έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο 2+1 ετών.

Ο Αντουάν Γκριεζμάν μίλησε πρόσφατα για το πέρασμα του από τους «μπλαουγκράνα» τονίζοντας πως νιώθει ιδιαίτερα περήφανος που αγωνίστηκε με την φανέλα της Μπαρτσελόνα.

«Ο χρόνος μου στην Μπαρτσελόνα δεν ήταν καταστροφή, γιατί πάντα σκόραρα σχεδόν 20 γκολ κάθε σεζόν. Για μένα είναι μεγάλη περηφάνια που έπαιξα στην Μπαρτσελόνα. Είμαι πολύ χαρούμενος που πήγα εκεί, είχα απίστευτους συμπαίκτες. Έμαθα πολλά από τους προπονητές, αν και μερικές φορές δεν έπαιζα και ήταν δύσκολο»τόνισε αρχικά ο Γκριεζμάν, ενώ  αναφέρθηκε και για το πως βιώνει την επιστροφή του στην Μαδρίτη

«Με αγαπούν για αυτό που είμαι και αυτό είναι τέλειο για όλους. Στην αρχή ανησυχούσα. Ξέρω ότι είχα ένα κακό ξεκίνημα, αλλά ήξερα ότι θα έδινα τα πάντα στο γήπεδο για να το αλλάξω και μέχρι στιγμής όλα πάνε πολύ καλά».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ