Βιγιαρεάλ – Μπαρτσελόνα 1-3

Βιγιαρεάλ – Μπαρτσελόνα 1-3

Με το ματς να έχει γείρει υπέρ της Βιγιαρεάλ, η Μπαρτελόνα «χτύπησε» δύο φορές στο φινάλε κι έφυγε με νίκη 3-1 από το «Θεράμικα». Πρώτο διπλό για τους Καταλανούς στο πρωτάθλημα και 2Χ2 για τον Τσάβι.

Πρώτο διπλό στη σεζόν για την Μπαρτσελόνα και 2Χ2 για τον Τσάβι! Οι «μπλαουγκράνα» ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς, βρέθηκαν όμως κοντά σε ακόμη μία γκέλα, αλλά με δύο γκολ στο φινάλε κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με 3-1 κόντρα στην Βιγιαρεάλ.

Η Μπάρτσα μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και μόλις στο 4′ είχε δοκάρι με τον Αμοντέ ενώ στο 8′ έφυγε λίγο έξω σουτ του Ντεπάι. Στο επόμενο λεπτό οι Καταλανοί «άγγιξαν» ξανά το γκολ αλλά το σουτ του Γκάβι σταμάτησε στο δοκάρι ενώ στο 18′ ο Ντεπάι έκανε κάκιστο τελείωμα σε τετ α τετ.Στο 38’ ο Τερ Στέγκεν είπε «όχι» εντυπωσιακά σε σουτ του Ντανζουμά, στην καλύτερη ευκαιρία των γηπεδούχων.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους η Μπαρτσελόνα άνοιξε το σκορ όταν από γύρισμα του Άλμπα ο Ντεπάι δεν μπόρεσε να σκοράρει, αλλά ο Ντε Γιονγκ από κοντά έκανε το 0-1 στο 47′. Το γκολ ακυρώθηκε αρχικά για οφσάιντ το οποίο όμως δεν υπήρχε και έτσι μέτρησε κανονικά.

Στο 73′ η Βιγιαρεάλ προειδοποίησε με τον Τριγέρος και στο 76′ έφτασε στο 1-1 όταν ο Ντανζουμά έβγαλε έξυπνα στον Τσουκβουέζε που κινήθηκε ανάμεσα στα στόπερ και πλάσαρε με τη μία για το 1-1. Το μομέντουμ έδειχνε Βιγιαρεάλ, αλλά η Μπαρτσελόνα έβαλε τα γκολ. Από βολέ του Τερ Στέγκεν στο 88′ ο Ντεπάι εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας, πέρασε και τον Ρούγι κι έκανε το 1-2 ενώ στις καθυστερήσεις ο Κουτίνιο κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος για το 1-3.

Βιγιαρεάλ: Ρούγι, Αλμπιόλ, Πάου Τόρες, Φόιθ, Παρέχο, Καπού, Τριγέρος (84’ Ράμπα), Πεδράθα (65’ Εστουπινιάν), Μόι Γκόμεθ, Πίνο (65’ Τσουκβουέζε), Ντανζουμά

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Πικέ, Αραούχο, Άλμπα (71’ Μινγκέθα), Γκαρσία, Νίκο Γκονζάλες (80’ Κοουτίνιο), Μπούσκετς, Ντε Γιονγκ, Ντεπάι, Γκάβι, Αμπντέ Εζαλζουλί (66’ Ντεμπελέ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ