Εσπανιόλ – Ρεάλ Σοσιεδάδ 1-0 – Συνεχίζουν να προβληματίζουν οι «Βάσκοι»

Εσπανιόλ – Ρεάλ Σοσιεδάδ 1-0 – Συνεχίζουν να προβληματίζουν οι «Βάσκοι»

Με τέρμα του Ερέρα η Εσπανιόλ επικράτησε με 1-0 της Ρεάλ Σοσιεδάδ για την 15η αγωνιστική της La Liga. Πρώτη ήττα μετά από τρεις μήνες για τους φιλοξενούμενους.

Η Εσπανιόλ επικράτησε με 1-0 της Ρεάλ Σοσιεδάδ για την 15η αγωνιστική της La Liga. Χρυσός σκόρερ για τους γηπεδούχους ο Ερέρα στο  76′, με τους φιλοξενούμενους να συνεχίζουν να απογοητεύουν με τις εμφανίσεις τους. Δύο νίκες στα τελευταία έξι μάτς για τους «Βάσκους».

Πρώτη καλή στιγμή ήταν για τους φιλοξενούμενους στο 17′ με τον Ντιέγκο Λόπεθ να λέει όχι σε σουτ του Λε Νορμάντ ενώ στο 39’ η Εσπανιόλ είχε δοκάρι σε σουτ του Πουάδο. Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του αγώνα ανέβηκε με τον Ντιέγκο Λόπεθ να κρατά το μηδέν για την Εσπανιόλ σε σουτ των Σέρλοθ και Γιανουζάι, ενώ στο 54’ ο Βέλγος έκανε το γύρισμα και ο Σέρλοθ αστόχησε εξ επαφής.

Στο 65′ ακυρώθηκε γκολ του Ισάκ και στο 69’ το σουτ του Μπαρενετσέα πέρασε μόλις έξω, ενώ στο 71’ την ίδια τύχη είχε και το μακριό σουτ του Μελαμέδ.

Στο 77′ ο Ρεμίρο αρχικά απέκρουσε το σουτ του Ντε Τόμας με τον Ερέρα να παίρνει το ριμπάουντ και να κάνει το 1-0. Στο 82′ η Εσπανιόλ λίγο έλειψε να κάνει δύο τα τέρματα της, ωστόσο ο κίπερ των φιλοξενούμενων διατήρησε το 1-0, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

ΕΣΠΑΝΙΟΛ: Ντιέγκο Λόπεθ, Αλέις Βιδάλ (77’ Μιγκελόν), Καμπρέρα, Σέρτζι Γκόμεθ, Πεδρόσα, Μπαρέ (58’ Μελαμέδ), Ερέρα, Νταρντέρ, Πουάδο (77’ Γου Λέι), Εμπαρμπά (58’ Μορλάνες), Ντε Τομάς (90’ Ντε Τομάς)

ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Ρεμίρο, Θουμπιμένδι, Θουμπελδία, Ρίκο, Λε Νορμάντ, Γκεβάρα (81’ Ναβάρο), Πόρτου (60’ Μπαρενετσέα), Γοροσαμπέλ, Γιανουζάι, Ογιαρθάμπαλ, Σέρλοθ (60’ Ισάκ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ