Δεν ανανεώνει με Μπαρτσελόνα ο Ντεμπελέ

Δεν ανανεώνει με Μπαρτσελόνα ο Ντεμπελέ

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ισπανία ο Ουσμάν Ντεμπελέ απέρριψε την πρόταση της Μπαρτσελόνα για ανανέωση της συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών, με τον Γάλλο εξτρέμ να επιθυμεί να αποχωρήσει ως ελεύθερος το καλοκαίρι από τους «μπλαουγκράνα»

Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει όπως όλα δείχνουν ο Ουσμάν Ντεμπελέ από την Μπαρτσελόνα στο τέλος της τρέχουσας σεζόν. Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από την Ισπανία η Μπαρτσελόνα έχει προτείνει στον Γάλλο εξτρέμ την επέκταση του συμβολαίου του το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2024.

Όμως όπως αναφέρουν τα εν λόγο δημοσιεύματα ο 24χρονος άσος αρνήθηκε την πρόταση των «μπλαουγκράνα» καθώς επιθυμία του παίκτη είναι να αποχωρήσει ως ελεύθερος από το Κάμπ Νόου το προσεχές καλοκαίρι.

Με την άφιξη του Τσάβι στην τεχνική ηγεσία της ομάδας το κλίμα για τον Ντεμπελέ έχει αλλάξει, με τον Ισπανό τεχνικό να επιθυμεί την παραμονή του Γάλλου στο ρόστερ της ομάδας όμως αυτό δεν φαίνεται να απασχολεί και πολύ τον πρώην παίκτη της Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Τη φετινή σεζόν μετρά πέντε εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις χωρίς ακόμη να έχει καταφέρει να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ