Αντσελότι – «Για την Χρυσή Μπάλα θα ψήφιζα τον Μπενζεμά»

Αντσελότι – «Για την Χρυσή Μπάλα θα ψήφιζα τον Μπενζεμά»

Ο Κάρλος Αντσελότι αποκάλυψε ποια θα ήταν η ψήφος του στην Χρυσή Μπάλα.

Ο Λιονέλ Μέσι ήταν ο μεγάλος νικητής της Χρυσής Μπάλα φτάνοντας έτσι τις επτά κατακτήσεις. Βέβαια δεν ήταν λίγοι εκείνοι που υποστήριξαν πως η απονομή του βραβείου στον 34χρονο άσο δεν ήταν δίκαιη και πως νικητής της Χρυσής Μπάλα θα έπρεπε να αναδειχθεί ο επιθετικός της Μπάγερν Μονάχου Ρόμπερτ Λεβαντόφκσι.

Ο Ιταλός τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης Κάρλο Αντσελότι ρωτήθηκε στο πλαίσιο της συνέντευξης τύπου εν όψει του αγώνα πρωταθλήματος με την Αθλέτικ Μπιλμπάο για τον αν η νίκη του Μέσι ήταν δίκαιη και για το ποιόν θα ψήφιζε ο ίδιος.

Ο προπονητής της «Βασίλισσας» αφού πρώτα έδωσε συγχαρητήρια στον Αργεντίνο σούπερ σταρ στη συνέχεια ανέφερε: «Είμαι προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης και δεν θα μπορούσα να διαλέξω άλλον παίκτη εκτός της ομάδα μου. Αν έπρεπε να ψηφίσω θα ψήφιζα πρώτο τον Μπενζεμά, δεύτερο τον Βινίσιους, τρίτο τον Κουρτουά, τέταρτο τον Κασεμίρο, πέμπτο τον Κρος, Μόντριτς, Καμαβίνγκα… Δεν ξέρω ποιον άλλον. Έτσι είναι, αλλά πρέπει να σεβαστούμε και να συγχαρούμε τον Μέσι», είπε ο έμπειρος τεχνικός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ