Ρεάλ Μαδρίτης – Μπιλμπάο 1-0

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπιλμπάο 1-0

Χάρη σε (ακόμη) ένα γκολ του Μπενζεμά η Ρεάλ επικράτησε με 1-0 της Μπιλμπάο, έφτασε τις πέντε σερί νίκες και ξέφυγε με +7 από την Ατλέτικο που έχει όμως ένα ματς λιγότερο.

Ακόμη ένα βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος έκανε η Ρεάλ. Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι τα βρήκε σκούρα κόντρα στην Μπιλμπάο, αλλά χάρη στο 12ο φετινό γκολ του Μπενζεμά στο πρωτάθλημα επικράτησε με 1-0 των Βάσκων και ξέφυγε με +7 από την Ατλέτικο που ακολουθεί με ματς λιγότερο.

Η Ρεάλ ήταν ανώτερη στο ξεκίνημα με τον Μπενζεμά να φτάνει κοντά στο γκολ, αλλά ο Σιμόν να κρατάει το μηδέν στο 7′ ενώ 20 λεπτά μετά ο Ραούλ Γκαρθία νικήθηκε από τον Κουρτουά σε κεφαλιά. Με τη συμπλήρωση 40 λεπτών η Ρεάλ έκανε το 1-0 με πλασέ του Μπενζεμά και πήγε με προβάδισμα στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο μέρος η Μπιλμπάο πίεσε πολύ για την ισοφάριση, είχε ευκαιρίες με τους Σανθέτ και Βέσγα, αλλά δεν κατάφερε να βρει το γκολ που θα της έδινε τον βαθμό.

Ρεάλ Μαδρίτης: Κουρτουά, Βάσκεθ (80’Νάτσο), Μιλιτάο, Αλάμπα, Μεντί, Κασεμίρο, Κρόος (80’Καμαβινγκά), Μόντριτς (70’Βαλβέρδε), Βινίσιους, Ασένσιο (64’Ροντρίγκο, Μπενζεμά.

Μπιλμπάο: Ουνάι Σιμόν, Λέκουε (46’Ντε Μάρκος), Ουνάι Νούνιεθ, Γεράι, Μπαλενθιάγα, Ντάνι Γκαρθία (80’Βέσγα), Βενθεδόρ (63’Νίκο Γουίλιαμς), Θάραγα, Μουνιαΐν (70’Σανθέτ), Ραούλ Γκαρθία (70’Μπερενγκέρ), Ινιάκι Γουίλιαμς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ