Μπαρτσελόνα – Αφήνει για έναν χρόνο το «Καμπ Νόου»

Μπαρτσελόνα – Αφήνει για έναν χρόνο το «Καμπ Νόου»

Εκτός «Καμπ Νόου» θα χρειαστεί να αγωνιστεί για έναν χρόνο η Μπαρτσελόνα στο διάστημα της ανακαίνισής του.

Η Μπαρτσελόνα θα χρειαστεί να αγωνιστεί ένα χρόνο μακριά το Camp Nou, στο διάστημα της ανακαίνισής του, που θα διαρκέσει έως το 2025. Αυτό αναφέρει η ισπανική εφημερίδα «Marca», σημειώνοντας ότι η Μπαρτσελόνα κατά τη διάρκεια του πρώτου έτους των εργασιών, θα χρησιμοποιεί ως έδρα το Camp Nou, αλλά μόνο με ένα μέρος των εξεδρών να υποδέχεται φιλάθλους, κάτι που θα γίνεται εκ περιτροπής.

Τη δεύτερη σεζόν, όμως, η ομάδα θα πρέπει να απομακρυνθεί από το γήπεδο, χωρίς όμως να φύγει από την πόλη και με πρώτη επιλογή να είναι το Ολυμπιακό Στάδιο της Βαρκελώνης. Η τρίτη και η τέταρτη σεζόν, ωστόσο, θα κυλήσουν όπως η πρώτη χρονιά. Στόχος του συλλόγου είναι να ολοκληρωθεί η ανακαίνιση του γηπέδου μέχρι το 2025.

Σχεδόν σε δύο εβδομάδες έχει προγραμματιστεί το δημοψήφισμα με το οποίο η Μπαρτσελόνα θα ζητήσει από τα μέλη της να εγκρίνουν το δάνειο 1,5 δισ. ευρώ για την υλοποίηση του έργου Espai Barça, το οποίο περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, την πλήρη ανακαίνιση του Camp Nou. Αυτή θα κοστίσει περίπου 900 εκατομμύρια ευρώ, ενώ άλλα 420 εκατομμύρια θα πάνε στο νέο Palau Blaugrana.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ