Μπαρτσελόνα : Θέλει μεταγραφή και γρήγορα ο Γκριεζμάν

Μπαρτσελόνα : Θέλει μεταγραφή και γρήγορα ο Γκριεζμάν

Όπως αναφέρουν ισπανικά ΜΜΕ ο Αντουάν Γκριεζμάν θέλει να ξεκαθαρίσει το ποδοσφαιρικό του μέλλον πριν ξεκινήσουν οι υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα της Γαλλίας στο Μουντιάλ της Ρωσίας. Φαβορί για την απόκτησή του η Μπαρτσελόνα.

Εδώ και μήνες γίνεται ντόρος όσον αφορά σε ποια ομάδα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αντουάν Γκριεζμάν, ο οποίος ήδη έχει σκοράρει 17 φορές φέτος με την Ατλέτικο Μαδρίτης στη La Liga.

Η Μπαρτσελόνα έχει δηλώσει ενδιαφέρον καιρό τώρα και δεν αποκλείεται το προσεχές καλοκαίρι να κινηθεί και επίσημα για την αγορά του με τον Γάλλο φορ να δείχνει πρόθυμος να φορέσει τη φανέλα των Μπλαουγκράνα.

Ωστόσο, όπως αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ ο έμπειρος στράικερ θέλει να έχει ξεκαθαρίσει το θέμα της μεταγραφής του πριν ξεκινήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας. Ο Γκριεζμάν αναμένεται να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην εθνική ομάδα της Γαλλίας και η πίεση που θα κληθεί να αντιμετωπίσει θα είναι μεγάλη.

Γι’ αυτό το λόγο και θέλει να έχει «ήσυχο» το κεφάλι του, έχοντας δώσει τα χέρια με τους Καταλανούς όσο πιο γρήγορα γίνεται!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ