Μπαρτσελόνα – Μπέτις 0-1

Μπαρτσελόνα – Μπέτις 0-1

Η Μπέτις έφυγε με τεράστιο διπλό από την Βαρκελώνη, κερδίζοντας την Μπαρτσελόνα με 1-0 για την 16η αγωνιστική στη La Liga. Αυτή μάλιστα είναι η πρώτη ήττα με τον Τσάβι στον πάγκο των «μπλαουγκράνα», οι οποίοι απομακρύνθηκαν από την πεντάδα.

Η Μπέτις σόκαρε στο «Καμπ Νου» την Μπαρτσελόνα φεύγοντας με τεράστια νίκη με 1-0 χάρις σε γκολ του Χουάνμι στο 79′. Έτσι σκαρφάλωσε στην 3η θέση της βαθμολογίας στη La Liga σπάζοντας το αήττητο σερί του Τσάβι στον πάγκο των Καταλανών, οι οποίοι παρέμειναν στην 7η θέση και έχασαν πολύτιμο έδαφος ενόψει της συνέχειας.

Το παιχνίδι ήταν απόλυτα ισορροπημένο με τους «μπαουγκράνα» να απειλούν αρχικά στο 10′ με τον Κοουτίνιο, ενώ στάθηκαν άτυχοι με τον Γκάβι να τραυματίζεται στο κεφάλι στο 32′ και να βγαίνει εκτός παιχνιδιού. Λίγο πριν την ολοκλήρωση του ημιχρόνου, η Μπέτις έχασε μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί με τον Ρουϊμπάλ να στέλνει την μπάλα λίγο έξω από το δεξί δοκάρι.

Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, η ομάδα του Πελεγκρίνι σκόραρε με τον Χουάνμι (52′), αλλά το γκολ ακυρώθηκε οριακά ως οφσάιντ. Οι παίκτες του Τσάβι ανέβασαν την απόδοσή τους στη συνέχεια, χάνοντας μεγάλες ευκαιρίες με τους Ντεμπελέ(63′, 77′), Λεγκέ (75′) και Αραούχο (79′).

Ο Χουάνμι όμως τιμώρησε την αστοχία τους και με γκολ στο 79΄ χάρισε την νίκη στους «βερδιμπλάνκος», συνεχίζοντας έτσι την ξέφρενη πορεία τους στο πρωτάθλημα.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Ντεστ, Αραούχο, Άλμπα, Λενγκλέ (82’ Πικέ), Νίκο Γκονζάλες (57’ Φ.Ντε Γιονγκ), Μπούσκετς, Γκάβι (32’ Πουτς), Ντεπάι, Κοουτίνιο (57’ Ντεμπελέ), Εζαλζουλί (82’ Λ.Ντε Γιονγκ)

ΜΠΕΤΙΣ: Ρουί Σίλβα, Μπεγερίν, Ρουίθ, Μπάρτρα, Μορένο, Γουαρδάδο, Ροντρίγκες, Ρουϊμπάλ (63’ Τέγιο), Κανάλες, Χουάνμι (82’ Ιγκλέσιας), Ζοσέ (70’ Καρβάλιο)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ