Σοσιεδάδ – Ρεάλ Μαδρίτης 0-2 – «Διπλό» τίτλου για τη «Βασίλισσα»

Σοσιεδάδ – Ρεάλ Μαδρίτης 0-2 – «Διπλό» τίτλου για τη «Βασίλισσα»

Σημαντική νίκη με 2-0 στην έδρα της Σοσιεδάδ πήρε η Ρεάλ Μαδρίτης χάρη στα γκολ των Βινίσιους (47') και Γιόβιτς (57') - Ξέφυγε η «Βασίλισσα» από τους διώκτες της

Πολύτιμο «διπλό» στην έδρα της Σοσιεδάδ πήρε η Ρεάλ Μαδρίτης με σκορ 2-0. Για τη «Βασίλισσα», η οποία ξέφυγε στους 8 βαθμούς από τη 2η Σεβίλλη και στους 10 πόντους από την 4η Ατλέτικο Μαδρίτης, σκόραραν οι Βινίσιους (47′) και Γιόβιτς (57′).

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε κάτι ιδιαίτερο, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια όντας ισόπαλες (0-0). Η Ρεάλ μπήκε πολύ δυνατά στο δεύτερο μέρος όμως και στο 47′ ο Γιόβιτς έκανε όμορφη ενέργεια στην περιοχή, έστρωσε στον Βινίσιους κι εκείνος με σουτ από το πέναλτι έγραψε το 0-1.

Μάλιστα στο 56′ μετά από κόρνερ, ο Κασεμίρο πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Γιόβιτς με νέα κεφαλιά ψαράκι έγραψε το τελικό 2-0 για τους Μαδριλένους.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Ρεμίρο, Λε Νορμάντ, Ντιέγκο Ρίκο (85′ Μουνιόθ), Θουμπελδία, Γοροσαμπέλ (68’ Θαλδούα), Γκεβάρα (61’ Μπαρενετσέα), Θουμπιμένδι, Γιανουζάι (68’ Πόρτου), Ογιαρθάμπαλ, Ισάκ, Σέρλοθ (61’ Τουριέντες)

ΡΕΑΛ: Κουρτουά, Καρβαχάλ, Αλάμπα, Μιλιτάο, Μεντί, Κασεμίρο (64’ Καμαβινγκά), Μόντριτς, Κρόος (81’ Βαλβέρδε), Βινίσιους, Ροδρίγο (81’ Ασένσιο), Μπενζεμά (17’ Γιόβιτς)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ