Θέλτα – Βαλένθια 1-2 – «Διπλό» με ανατροπή για τη Βαλένθια στο Βίγκο

Θέλτα – Βαλένθια 1-2 – «Διπλό» με ανατροπή για τη Βαλένθια στο Βίγκο

Η Βαλένθια επικράτησε, με ανατροπή, 2-1 της Θέλτα, στο Βίγκο, και πλησίασε ακόμα περισσότερο στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη.

Την εκτός έδρας νίκη με σκορ 2-1 πανηγύρισε η Βαλένθια επί της Θέλτα, στο Βίγκο, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της La Liga.

Έτσι οι «νυχτερίδες» έκαναν ένα πολύ σημαντικό βήμα στην προσπάθεια που κάνουν για να βγουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ανεβαίνοντας στην 8η θέση και τους 22 βαθμούς, ενώ η ομάδα της Γαλικίας παραμένει στους 16 πόντους και την 14η θέση.

Η Θέλτα ξεκίνησε την αναμέτρηση με τον καλύτερο τρόπο, ανοίγοντας το σκορ με τον Ιάγο Άσπας στο 11ο λεπτό, ωστόσο οκτώ λεπτά αργότερα η Βαλένθια βρήκε την απάντηση κάνοντας το 1-1 με δράστη τον Ούγκο Ντούρο στο 19′. Με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή,  ωστόσο οι ευκαιρίες ήταν μοιρασμένες, καθώς οι «νυχτερίδες» έβρισκαν χώρους στην κόντρα. Το γκολ που έδωσε τη νίκη στους φιλοξενούμενους το πέτυχε ο πρώην παίκτης της Θέλτα, Μάξι Γκόμεζ, στο 53′. Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος και η Βαλένθια πήρε ένα σημαντικό διπλό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ