Τύφλα να ‘χει ο Αϊνστάιν – Ο Άσπας έκανε την πιο έξυπνη κίνηση της χρονιάς! (pic)

Τύφλα να ‘χει ο Αϊνστάιν – Ο Άσπας έκανε την πιο έξυπνη κίνηση της χρονιάς! (pic)

Μέχρι και ο Άλμπερτ Αϊνστάιν θα ζήλευε αυτό που έκανε ο Ιάγκο Άσπας!

Έχουμε δει πολλές φορές έξυπνες κινήσεις στον χώρο του ποδοσφαίρου και γενικότερα στον χώρο του αθλητισμού. Κινήσεις που «τρελαίνουν» κόσμο.

Αυτό που έκανε όμως ο Ιάγκο Άσπας δεν έχει προηγούμενο. Μία κίνηση που θα μπορούσε να ζηλέψει ακόμα και ο Άλμπερτ Αϊνστάιν. Για τόσο έξυπνο πρόκειται αυτό που έκανε ο αρχηγός της Θέλτα στο τελευταίο παιχνίδι απέναντι στη Βαλένθια, το οποίο πήραν οι «νυχτερίδες».

Τι έκανε λοιπόν ο Άσπας; Αφού άνοιξε το σκορ στο 11ο λεπτό, ένιωσε μερικές ενοχλήσεις και χρειάστηκε να βγει με αναγκαστική αλλαγή, με το… καλημέρα του παιχνιδιού. Ο Ισπανός ωστόσο είχε και αλλού το μυαλό του και μέσα σε όλα θυμήθηκε ότι χρειαζόταν μία κίτρινη για να συμπληρώσει κάρτες.

Ο Άσπας γνώριζε πως ο τραυματισμός αυτός θα τον αφήσει εκτός από το ερχόμενο παιχνίδι με τη Μαγιόρκα και έτσι σκαρφίστηκε να κάνει κάτι μοναδικό. Την ώρα που αποχωρούσε, έβγαλε τη φανέλα του και αντίκρισε την κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή, συμπληρώνοντας τελικά τις κίτρινες κάρτες.

Έτσι ο Άσπας θα εκτίσει την ποινή του κόντρα στη Μαγιόρκα, με την οποία δεν θα έπαιζε έτσι και αλλιώς λόγω του τραυματισμού του! Απίστευτος!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ