Ρεάλ Μαδρίτης – Αποχωρεί το καλοκαίρι ο Μαρσέλο και επιστρέφει στην Φλουμινένσε

Ρεάλ Μαδρίτης – Αποχωρεί το καλοκαίρι ο Μαρσέλο και επιστρέφει στην Φλουμινένσε

Ο Μαρσέλο αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την Ρεάλ Μαδρίτης στο τέλος της σεζόν επιστρέφοντας στην Βραζιλία για λογαριασμό της Φλουμινένσε.

Έπειτα από 15 χρόνια παραμονής στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου ο Μαρσέλο αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την Ρεάλ Μαδρίτης στο τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Σύμφωνα με τα ισπανικά δημοσιεύματα οι ανθρώποι των «μερέγχες» δεν έχουν πρόθεση να ανανεώσουν το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου μπακ, με τον ίδιο να φέρεται να έχει πάρει την απόφαση να επιστρέψει στην πατρίδα και να φορέσει ξανά την φανέλα της Φλουμινένσε από την οποία ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα.

Ο Μαρσέλο δεν βρίσκεται στα αρχικά πλάνα του Κάρλο Αντσελότι κάτι που το μαρτυρά και ο περιορισμένος χρόνος συμμετοχής του στις εγχώριες αλλά και ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Έτσι το προσεχές καλοκαίρι ο 33χρονος μπακ αναμένεται να κλείσει ενα μεγάλο κεφάλαιο στην καριέρα του, παίρνοντας τον δρόμο της επιστροφής για την πατρίδα του προκειμένου να φορέσει την φανέλα της Φλουμινένσε για πρώτη φορά μετά το 2006.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ