Ρεάλ – Ξεκινά συζητήσεις τον Ιανουάριο με τον Ρούντιγκερ

Ρεάλ – Ξεκινά συζητήσεις τον Ιανουάριο με τον Ρούντιγκερ

Η Ρεάλ αναμένεται να ξεκινήσει συζητήσεις με τον Αντόνιο Ρούντιγκερ τον Ιανουάριο με σκοπό να τον πείσει να υπογράψει το καλοκαίρι ως ελεύθερος.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει βάλει στο στόχαστρο της τον Αντόνιο Ρούντιγκερ ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, με σκοπό να τον πείσει να υπογράψει στην βασίλισσα το καλοκαίρι ως ελεύθερος.

Όμως, εκτός από τη Ρεάλ για την απόκτηση του Γερμανού αμυντικού ενδιαφέρονται η Παρί Σεν Ζερμέν, η Μπάγερν αλλά και η Γιουβέντους. Σύμφωνα όμως με πληροφορίες της ισπανικής εφημερίδας «Μarca», η Ρεάλ Μαδρίτης έχει τον πρώτο λόγο για να κάνει δικό της τον Ρούντιγκερ στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Βέβαια, η Τσέλσι από την πλευρά της κάνει ότι μπορεί προκειμένου να πείσει τον παίκτη να υπογράψει νέο συμβόλαιο στην ομάδα με την τελευταία της προσφορά να ανέρχεται στα 8 εκατομμύρια ευρώ ετησίως αλλά όμως ο Γερμανός αμυντικός την απέρριψε.

Ο παίκτης από την πλευρά του γνωρίζει το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης για την απόκτηση του, αλλά μέχρι τώρα δεν έχει πάρει κάποια απόφαση όσον αφορά το μέλλον του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ