Είπε «όχι» σε πρόταση της Γουέστ Χαμ για τον Αζάρ η Ρεάλ

Είπε «όχι» σε πρόταση της Γουέστ Χαμ για τον Αζάρ η Ρεάλ

Οι άνθρωποι της Γουέστ Χαμ «χτύπησαν» την πόρτα των «μερέγχες» για χάρη του Βέλγου μεσοεπιθετικού, ωστόσο έλαβαν αρνητική απάντηση.

Το μέλλον του Εντέν Αζάρ βρίσκεται μακριά από το Σαντιάγκο Μπερναμπέου, καθώς ο Βέλγος μεσοεπιθετικός εδώ και καιρό δεν βρίσκεται στα αρχικά πλάνα του Κάρλο Αντσελότι.

Οι τραυματισμοί που ταλαιπωρούν τον 30χρονο τα τελευταία χρόνια δεν του έχουν δώσει το δικαίωμα να ξεδιπλώσει το ταλέντο του στο χορτάρι, αλλά και να δώσει τα αναμενόμενα με την φανέλα της «Βασίλισσας», με τον Αζάρ να μην θυμίζει σε τίποτα τον παίκτη που ξεχώρισε στα γήπεδα της Premier League με τα χρώματα της Τσέλσι.

Πάντως η ζήτηση του Βέλγου δεν έχει επηρεαστεί από την κατάσταση του με πολλές ομάδες να τον έχουν βάλει στο στόχαστρο, ώστε να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Μια από αυτές είναι και η Γουέστ Χαμ, η οποία έκανε επίσημη κρούση στην Βασίλισσα με τα «Σφυριά» να προσφέρουν 25 εκατομμύρια εύρω, ώστε να κάνουν δικό τους τον Εντέν Αζάρ.

Ωστόσο η απάντηση που έλαβαν οι ιθύνοντες της Γουέστ Χαμ ήταν αρνητική, καθώς οι απαιτήσεις των «μερένγκες» για τον Βέλγο φτάνουν τα 50 εκατομμύρια ευρώ.

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ