Μαγιόρκα – Θέλτα 0-0

Μαγιόρκα – Θέλτα 0-0

Μαγιόρκα και Θέλτα έμειναν στο 0-0 για την 17η αγωνιστική της La Liga και παρέμειναν χαμηλά στη βαθμολογία.

Σε ένα ισορροπημένο ματς με πολλές φάσεις, Μαγιόρκα και Θέλτα δεν κατάφεραν να σημειώσουν κάποιο γκολ και έτσι αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς σκορ (0-0) στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 17ης αγωνιστικής της La Liga.

Έτσι, η ομάδα του Λουίς Γκαρσία παρέμεινε στην 12η θέση με 20 βαθμούς, ενώ μία θέση κάτω βρίσκεται η Θέλτα με 17 βαθμούς.

Λίγες φάσεις σημειώθηκαν στο πρώτο μέρος, με τη Θέλτα να χάνει μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ στο 44′, με τον Ρέινα να αποκρούει εντυπωσιακά το σουτ του Γκαγιάρδο.

Στο δεύτερο μέρος, ο ρυθμός ήταν καλύτερος, οι δύο ομάδες δημιούργησαν φάσεις, με τη Μαγιόρκα να έχει δοκάρι στο 75′ με τον Άνγκελ, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Ρέινα πραγματοποίησε μεγάλη απόκρουση, σταματώντας ξανά τον Γκαγιάρδο.

ΜΑΓΙΟΡΚΑ: Ρέινα, Μαφέο, Ρούσο, Βαλιέντ, Τζάουμε Κόστα, Γκαλαρέτα (89’Σερντάρ), Μπατάλι, Ντάνι Ροντρίγκεθ, Λι (89’Νίνιο), Σάντσεθ (68’Κούμπο), Αμπντόν (56’Πρατς).

ΘΕΛΤΑ: Ντιτούρο, Κέβιν, Αϊντοο, Αραούχο, Χάβι Γκαλάν, Τάπια, Μπελτράν, Ντένις Σουάρεθ (72’Νολίτο), Θέρβι, Μπράις Μέντεθ, Σάντι Μίνα (19’Γκαγιάρδο).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ