Μπαρτσελόνα – Σε πρώτο πλάνο οι Πούλισικ και Αθπιλικουέτα από την Τσέλσι

Μπαρτσελόνα – Σε πρώτο πλάνο οι Πούλισικ και Αθπιλικουέτα από την Τσέλσι

Η Μπαρτσελόνα θέλει να κάνει διπλό μεταγραφικό «χτύπημα» παίρνοντας πακέτο τους Πούλισικ και Αθπιλικουέτα από την Τσέλσι.

Ο Τσάβι και οι συνεργάτες του έχουν ξεκινήσει ήδη τον μεταγραφικό σχεδιασμό, με σκοπό την ενίσχυση του ρόστερ της Μπαρτσελόνα. Ο Καταλανός τεχνικό θέλει να «χτίσει» την δική του ομάδα και για αυτό έχει βγει στην αγορά με στόχο να βρει τους παίκτες που ταιριάζουν στην φιλοσοφία του, αλλά και στο στυλ παιχνιδιού που θέλει να εφαρμόσει στους «μπλαουγκράνα».

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Ισπανία δύο είναι οι περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, οι οποίοι έχουν μπει στο μικροσκόπιο των Καταλανών εν όψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Πρόκειται για τους Κρίστιαν Πούλισικ και Θέζαρ Αθπιλικουέτα, με την Μπαρτσελόνα να θέλει να τους αποκτήσει πακέτο ως ελεύθερους. Το συμβόλαιο του αρχηγού των «μπλε» ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, κάτι που σημαίνει πως θα μπορεί να διαπραγματευτεί το μέλλον του με όποια ομάδα θέλει, ενώ από την άλλη ο Κρίστιαν Πούλισικ έχει περιορισμένο χρόνο συμμετοχής στην ομάδα του Τόμας Τούχελ, και θεωρείται πιο εύκολη η περίπτωση του.

Τελός τα ονόματα των ποδοσφαιριστών της Τσέλσι δεν είναι τα μοναδικά τα οποία βρίσκονται στην μεταγραφική λίστα των πρωταθλητών Ευρώπης, μιας και η Μπαρτσελόνα το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τους Φεράν Τόρες και Έντισον Καβάνι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ