Μπέτις – Σοσιεδάδ 4-0 – Η Μπέτις διέλυσε τη Σοσιεδάδ και πλησίασε τη Ρεάλ

Μπέτις – Σοσιεδάδ 4-0 – Η Μπέτις διέλυσε τη Σοσιεδάδ και πλησίασε τη Ρεάλ

Ασταμάτητη η Ρεάλ Μπέτις, έκανε... πλάκα της Σοσιεδάδ, επικράτησε με 4-0 και πλησίασε στους 6 βαθμούς την πρώτη Ρεάλ Μαδρίτης.

Μπέτις έτοιμη για όλα! Μετά το τρομερό διπλό μέσα στη Βαρκελώνη απέναντι στην Μπαρτσελόνα, η Ρεάλ Μπέτις κατάφερε να φτάσει σε ακόμη μία μεγάλη νίκη, επικρατώντας με 4-0 της Ρεάλ Σοσιεδάδ στην Ανδαλουσία.

Η ομάδα του Εμανουέλ Πελεγκρίνι ήταν κυρίαρχη από το πρώτο, μέχρι και το τελευταίο λεπτό και δεν άφησε κανένα περιθώριο στην ομάδα από τη χώρα των Βάσκων, φτάνοντας σε ένα πολύ άνετο «τρίποντο» με το οποίο ανέβηκε στους 33 βαθμούς, μειώνοντας έτσι τη διαφορά της από την πρώτη Ρεάλ στους 6 βαθμούς!

Αυτή ήταν η τέταρτη συνεχόμενη νίκη για την Μπέτις στην La Liga.

Οι γηπεδούχου πήραν κεφάλι στο σκορ με το… καλησπέρα. Ο Χοσέ βρήκε τον Μορένο και αυτός ευστόχησε, γράφοντας στο 14ο λεπτό το 1-0, το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι έκαναν… ό,τι ήθελαν και διέλυσαν τη Σοσιεδάδ.

Ο Χουάνμι έκανε στο 57′ το 2-0, ενώ 9 λεπτά αργότερα ο Φεκίρ έβαλε τέλος στις ελπίδες της Σοσιεδάδ, σημειώνοντας το 3-0. Στο 79ο λεπτό, ο Άλεξ Μορένο διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

ΜΠΕΤΙΣ: Σίλβα, Μπεγερίν, Ρουίθ, Μπάρτρα, Αλεξ Μορένο (82’ Μιράνδα), Ροντρίγκες (82’ Ακουοκού), Γουαρδάδο (65’ Καρβάλιο), Κανάλες, Χουάνμι (88′ Ρόδρι), Φεκίρ (82’ Τέγιο), Ζοσέ.

ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Ρεμίρο, Θαλδούα (61’ Γοροσαμπέλ), Θουμπιμένδι, Ελουστόνδο, Θουμπελδία (75’ Μανού Ναβάρο), Μουνιόθ, Λε Νορμάντ, Μπαρενετσέα (75’ Τουριέντες), Πόρτου (61’ Γιανουζάι), Ογιαρθάμπαλ, Ισάκ (75’ Σέρλοθ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ