Αγουέρο – Ανακοινώνει την απόσυρσή του από την ενεργό δράση

Αγουέρο – Ανακοινώνει την απόσυρσή του από την ενεργό δράση

Ο Σέρχιο Αγουέρο αναμένεται να ανακοινώσει την απόσυρσή του από την ενεργό δράση, έπειτα από τα καρδιολογικά προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Τίτλοι τέλους στην καριέρα του Σέρχιο Αγουέρο.

Ο Αργεντίνος επιθετικός φαίνεται πως έχει πάρει την απόφαση να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, λόγω των καρδιολογικών προβλημάτων που τον ταλαιπωρούν.

Μάλιστα ο 33χρονος επιθετικός θα ανακοινώσει την απόφαση του την Τετάρτη(15/12) με τους ανθρώπους των «μπλαουγκράνα» να είναι ενήμερη. Με την σειρά της η Μπαρτσελόνα έχει προγραμματίσει και αυτή μια τελετή, ώστε να αποχαιρετήσει τον Αργεντίνο θέλοντας να του πει το δικό της ευχαριστώ για όλα όσα προσέφερε στην ομάδα, αλλά και γενικά στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Θυμίζουμε πως ο Σέρχιο Αγουέρο ένιωσε πόνο στο στήθος στον αγώνα με την Αλαβές στις 30 Οκτωβρίου, και από τότε παρέμεινε στα «πιτς», λόγω των καρδιακών αρρυθμιών που παρουσίασε.

Συνολικά στην καριέρα του ο Αγουέρο πέτυχε 427 γκολ σε 786 παιχνίδια, με τις φανέλες των Ιντεπετιέντε, Ατλέτικο Μαδρίτης, Μάντσεστερ Σίτι, Μπαρτσελόνα και Εθνικής Αργεντινής.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ