Καρδιολόγος Αγκουέρο – «Το πρόβλημα στην καρδιά του δεν σχετίζεται με τον κορωνοϊό ή το εμβόλιο»

Καρδιολόγος Αγκουέρο – «Το πρόβλημα στην καρδιά του δεν σχετίζεται με τον κορωνοϊό ή το εμβόλιο»

Ο προσωπικός καρδιολόγος του Σέρχιο Αγκουέρο ξεκαθάρισε πως η καρδιακή αρρυθμία που παρουσιάζει ο παλαίμαχος πλέον ποδοσφαιριστής δεν έχει καμία σχέση με τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού.

Κατά την διάρκεια της χθεσινής ημέρας ο Σέρχιο Αγκουέρο έριξε τίτλους τέλους σε μια σπουδαία καριέρα, παραχωρώντας συνέντευξη Τύπου στο Κάμπ Νόου, παρουσία του ισχυρού άνδρα των «μπλαουγκράνα» Τζουάν Λαπόρτα.

Τον περασμένο Οκτώβρη στο ματς κόντρα στην Αλαβές ο «Κουν» είχε αισθανθεί έντονους πόνους στο στήθος, με τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε  έδειξαν καρδιακή αρρυθμία, με τους γιατρούς να βάζουν στοπ στην συνέχιση της καριέρας του.

Έτσι φτάσαμε στο μεσημέρι της Τετάρτης, οπού ο Σέρχιο Αγκουέρο ανακοίνωσε με δάκρυα στα μάτια την απόσυρση του από την ενεργό δράση.

Ο Ρομπέρτο ​​Πέιντρο, ο οποίος αποτελεί τον προσωπικό γιατρό του Αργεντινού από το 2004, μίλησε για το πρόβλημα του Αγουέρο, ξεκαθαρίζοντας πως η καρδιακή αρρυθμία δεν έχει καμία σχέση με τον εμβολιασμό του κατά του κορονοϊού, ενώ μεταξύ άλλων τόνισε πως θα έχει μία φυσιολογική ζωή.

«Αυτό που έγινε με τη χρήση καθετήρα στο σώμα του Αγουέρο ήταν να σταματήσουν οι αρρυθμίες. Πιστεύουμε ότι θα λειτουργήσει πολύ καλά και θα λύσει το πρόβλημα, αλλά η συμβουλή μας είναι ότι δεν πρέπει να κάνει αθλήματα υψηλών επιδόσεων που περιλαμβάνει σημαντικό βαθμό ψυχικής και σωματικής πίεσης αρκετές ώρες την ημέρα.

Φυσικά, μπορεί να αθλείται και θα έχει μια φυσιολογική ζωή όπως κάθε κανονικός άνθρωπος. Αλλά οι ποδοσφαιριστές ζουν έναν διαφορετικό τύπο ζωής.

Το πιο συνηθισμένο σενάριο είναι ότι η μικρή ουλή που βρέθηκε κοντά στην καρδιά του, παράγεται από έναν ιό που έχει υποστεί κάποια στιγμή στη ζωή του και δεν εντοπίστηκε ποτέ. Αλλά αυτό δεν έχει καμία σχέση με τον Covid ή το εμβόλιο», ανέφερε χαρακτηριστικά

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ