Ρεάλ Μαδρίτης – Ανακοίνωσε πέντε νέα κρούσματα κορωνοϊού

Ρεάλ Μαδρίτης – Ανακοίνωσε πέντε νέα κρούσματα κορωνοϊού

H Ρεάλ Μαδρίτης με ανακοίνωση της έκανε γνωστό πως τέσσερεις ακόμα ποδοσφαιριστές και ένα μέλος του τεχνικού επιτελείου βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό.

Συναγερμός έχει σημάνει στην Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς αυξάνονται τα κρούσματα κορωνοϊού μέσα στην ομάδα και πλέον ανέρχονται σε επτά συνολικά.

Πιο συγκεκριμένα ήδη από χτες είχε ανακοινώσει πως βρέθηκαν θετικοί στον ιό ο Μόντριτς και ο Μαρσέλο, οι οποίοι έχουν τεθεί ήδη σε καραντίνα και θα απουσιάσουν από τις αναμετρήσεις της «βασίλισσας» απέναντι σε Κάντιθ (19/12) και Αθλέτικ Μπιλμπάο (22/12).

Μετά την διενέργεια νέων τέστ βρέθηκαν ακόμα τέσσερεις ποδοσφαιριστές θετικοί στον κορωνοϊό, αλλά και ένα μέλος του τεχνικού επιτελείου της Ρεάλ Μαδρίτης. Συγκεκριμένα θετικοί βρέθηκαν οι Μάρκο Ασένσιο, Γκάρεθ Μπέιλ, Ροντρίγκο, Αντρί Λούνιν και ο βοηθός προπονητή του Κάρλο Αντσελότι, Νταβίντ Αντσελότι, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ομάδας.

Πλέον οι έξι ποδοσφαιριστές θα ακολουθήσουν το υγειονομικό πρωτόκολλο της La Liga και θα απομονωθούν για τουλάχιστον δέκα μέρες και δεν θα βρίσκονται στην διάθεση του Αντσελότι για τις δύο επικείμενες αναμετρήσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ