Τι θα κάνει ο Αγκουέρο μετά το «αντίο» του από το ποδόσφαιρο;

Τι θα κάνει ο Αγκουέρο μετά το «αντίο» του από το ποδόσφαιρο;

Ο Σέρχιο Αγκουέρο ανακοίνωσε ότι σταματάει το ποδόσφαιρο για λόγους υγείας και ήδη έχει αρκετές προτάσεις για το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Ο Σέρχιο Αγκουέρο ανακοίνωσε πριν λίγες μέρες ότι θα «κρεμάσει» τα παπούτσια του σε μια συγκινησιακά φορτισμένη συνέντευξη Τύπου στο Καμπ Νου. Ο Αργεντινός επιθετικός που δεν πρόλαβε να αγωνιστεί πολύ με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει πρόβλημα στην καρδιά και αποφάσισε να σταματήσει το ποδόσφαιρο κατόπιν και εντολής των γιατρών.

Ο σούπερ σταρ της Μάντσεστερ Σίτι και της Μπαρτσελόνα και ένας από τους καλύτερους επιθετικούς της δεκαετίας στον κόσμο δεν θα συνεχίσει να αγωνίζεται, όπως ανακοίνωσε βουρκωμένος στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι θα μείνει μακριά από τον χώρο.

Συγκεκριμένα, ο Αγκουέρο φέρεται ήδη να έχει αρκετές και καλές προτάσεις για να αλλάξει επάγγελμα αλλά να παραμείνει στον χώρο του ποδοσφαίρου. Όπως αναφέρουν στην Ισπανία, η Μάντσεστερ Σίτι, με την οποία μεγαλούργησε για αρκετά χρόνια, του έχει προτείνει να γίνει πρεσβευτής του κλαμπ άμεσα μιας και αποτελεί έναν από τους αγαπημένους ανθρώπους του κόσμου της ομάδας.

Από εκεί και πέρα όμως ο Αργεντινός έχει πρόταση να γίνει ποδοσφαιρικός αναλυτής σε μεγάλο μέσο της ευρωπαϊκής τηλεόρασης και μάλιστα λέγεται με εξαιρετικά χρήματα, ενώ έχει δεχτεί κρούση και από την εθνική Αργεντινής. Η ομοσπονδία της χώρας του λοιπόν του πρότεινε να είναι μέλος του σταφ της αποστολής που θα βρεθεί στο Κατάρ για το Μουντιάλ του 2022, ενώ έχει και πρόταση να αναλάβει πιο ενεργό ρόλο στις νεότερες εθνικές ομάδες και στο προπονητικό επιτελείο τους. Και όλα αυτά μόλις τρεις μέρες μετά την ανακοίνωση του ότι αποσύρεται από την ενεργό δράση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ