Ρεάλ Μαδρίτης – Κάντιθ 0-0

Ρεάλ Μαδρίτης – Κάντιθ 0-0

Η... ουραγός Κάντιθ πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας (0-0) απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης μέσα στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», με τους «μερέγχες» να παραμένουν στην κορυφή της La Liga και τη δεύτερη Σεβίλλη να βρίσκεται στο -6.

Η Ρεάλ Μαδρίτης τα βρήκε… σκούρα απέναντι στην… ουραγό της La Liga, Κάντιθ, καθώς έμεινε στο 0-0 στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» για την 18η αγωνιστική.

Έτσι, η Ρεάλ διατηρήθηκε στην κορυφή με 43 βαθμούς, με τη Σεβίλλη να την πλησιάζει στους 6 βαθμούς.

Ο Μεντί έχασε σημαντική ευκαιρία για τους γηπεδούχους στο 17′, ενώ στο 22′ ο Λεντέσμα έδιωξε δύσκολα το δυνατό σουτ του Βαλβέρδε, με το πρώτο ημίχρονο να ολοκληρώνεται χωρίς άλλη μεγάλη φάση.

Ο Αζάρ απείλησε στο 55′ για τους Μαδριλένους, αλλά ο Λεντέσμα είπε ξανά όχι, όπως έκανε και 4 λεπτά αργότερα στην ευκαιρία του Βινίσιους.

Η μοναδική φορά που έφτασε κοντά στο γκολ η Κάντιθ ήταν στο 74′, με σουτ του Νεγρέδο να περνάει ελάχιστα δίπλα από την εστία του Κουρτουά, ενώ ο Λεντέσμα έσωσε ξανά την ομάδα του στις καθυστερήσεις μπλοκάροντας την κεφαλιά του Μπενζεμά.

ΡΕΑΛ: Κουρτουά, Μεντί (82’ Νάτσο), Μιλιτάο, Βάσκεθ, Αλάμπα, Βαλβέρδε (70’ Γιόβιτς), Κασεμίρο, Κρόος, Βινίσιους, Αζάρ, Μπενζεμά.

ΚΑΝΤΙΘ: Λεντέσμα, Ακαπό, Φάλι, Κάλα, Εσπίνο, Γιόνσον (84’ Μπαστίδα), Αλαρκόν (90+3’ Μάρκος Μάουρο), Αλέχο (70’ Σαπελά), Σομπρίνο, Άλεξ, Λοσάνο (46’ Νεγρέδο)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ