Αντσελότι – «Ο Αζάρ συνεργάστηκε άψογα με τον Μπενζεμά»

Αντσελότι – «Ο Αζάρ συνεργάστηκε άψογα με τον Μπενζεμά»

Η Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να έμεινε στην ισοπαλία απέναντι στην Κάντιθ, όμως ο ο Κάρλο Αντσελότι στις δηλώσεις του εξήρε την συνεργασία Αζάρ και Μπενζεμά.

Η Ρεάλ Μαδρίτης κόλλησε στο 0-0 απέναντι στην Κάντιθ για την 18η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος και έχασε την ευκαιρία να ξεφύγει ακόμα περισσότερο από τους διώκτες της.

Ο Κάρλο Αντελότι μπορεί να μην ήταν ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα απέναντι στην Κάντιθ, αλλά όπως τόνισε στις δηλώσεις μετά την αναμέτρηση στην Ρεάλ έλλειπε η ποιότητα στα τελευταία 30 μέτρα. Επιπλέον μίλησε και με πολύ καλά λόγια για την συνεργασία του Καρίμ Μπενζεμά με τον Αζάρ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αντσελότι: 

«Προσπαθήσαμε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, μας έλειπε η ποιότητα στα τελευταία τριάντα μέτρα, αλλά δεν έχω τίποτα για να κατηγορήσω τους παίκτες, έδωσαν τα πάντα. Μερικές φορές μπορεί να συμβεί. Δεν πειράζει, πάμε μπροστά. Δεν υπήρχαν κενά, και αυτά είναι τα ματς που έχουμε τη μεγαλύτερη δυσκολία να παίξουμε. Ο Αζάρ, είχε ένα μικρό πρόβλημα να μπει στο παιχνίδι, αλλά ήταν καλύτερος στο δεύτερο ημίχρονο. Επαιξε στην δεξιά πλευρά, αλλά όταν ήλθε να παίξει στον άξονα για να συνδυαστεί με τον Καρίμ Μπενζεμά, ήταν πολύ καλός και πολύ δραστήριος. Θα μπορούσε να είναι μια επιπλέον απειλή για το δεύτερο μισό της σεζόν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ