Απίστευτη ματσάρα και διπλό τετράδας για τη Βαλένθια (3-4)

Απίστευτη ματσάρα και διπλό τετράδας για τη Βαλένθια (3-4)

Σε ένα από τα ματς της σεζόν, η Βαλένθια κατάφερε να φέρει «τούμπα» το ντέρμπι της πόλης, φεύγοντας με τη νίκη (4-3) από την έδρα της Λεβάντε!

Το ματς της χρονιάς στη Βαλένθια! Σε ένα από τα καλύτερα ντέρμπι των τελευταίων ετών, η Βαλένθια κατάφερε να φύγει με ένα σπουδαίο διπλό από την έδρα της Λεβάντε, επικρατώντας με 4-3 για την 18η αγωνιστική της La Liga.

Παρότι οι «νυχτερίδες» βρέθηκαν πίσω στο σκορ και μάλιστα με 2-0, κατάφεραν να κάνουν μία επική ανατροπή και να φτάσουν σε μία τεράστια νίκη, με την οποία ανέβηκαν στην 7η θέση της βαθμολογίας και μείωσαν τη διαφορά τους από την 4η Ράγιο Βαγιεκάνο στους 2 βαθμούς.

Παρέμεινε στην τελευταία θέση η Λεβάντε που βλέπει να δυσκολεύει όλο και περισσότερο το έργο της…

Οι γηπεδούχοι πάντως προηγήθηκαν μόλις στο 21ο λεπτό με τον Καμπάνια, ενώ τρία λεπτά αργότερα βρέθηκαν μπροστά με δύο γκολ, χάρη στο τέρμα του Μάρτι.

Η Βαλένθια ωστόσο κατάφερε να μειώσει λίγο πριν από την ανάπαυλα, με τον Γκέδες να γράφει το 2-1 του πρώτου μέρους. Μόλις πέντε λεπτά χρειάστηκαν για να ισοφαρίσουν στο δεύτερο μέρος, καθώς ο Σολέρ ευστόχησε από την άσπρη βούλα και έκανε το 2-2 στο 50′.

Ο ίδιος έκανε την απόλυτη ανατροπή στο 72ο λεπτό και έβαλε μπροστά τους φιλοξενούμενους, ενώ στο 85΄ο Γκέδες έκανε το 4-2! Το μόνο που κατάφερε η Λεβάντε, ήταν να μειώσει και να διαμορφώσει με τον Μπάρδι το τελικό 4-3 στις καθυστερήσεις…

ΛΕΒΑΝΤΕ: Κάρδενας, Ντουάρτε, Πεπελού (54’ Mελέρο), Κλερκ, Καμπάνια, Ντάνι Γκόμεθ (77’ Σολδάδο), Πουμπίλ, Βέσο, Μοράλες (77’ Μπάρντι) Μαρτί, Ντε Φρούτος (86’ Καντερό)

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Σίλεσεν, Πιτσίνι (71’ Ιράνθο), Γκαγιά, Ντιακαμπί, Κόστα, Γκιγιαμόν, Ράτσιτς (88’ Μούσα), Σολέρ, Τσερίσεβ (59’ Μάρκος Αντρέ), Γουέδες, Ντούρο

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ