Βιγιαρεάλ – Αλαβές 5-2

Βιγιαρεάλ – Αλαβές 5-2

Τρίτη σερί νίκη για τη Βιγιαρεάλ που επικράτησε με 5-2 της Αλαβές και... βλέπει Ευρώπη.

Σε ένα παιχνίδι με πολλές συγκινήσεις η Βιγιαρεάλ διέλυσε με 5-2 την Αλαβές και πανηγύρισε την τρίτη της σερί νίκη. Στο -4 από τις θέσεις της Ευρώπης το «κίτρινο υποβρύχιο», στη ζώνη του υποβιβασμού παρέμειναν οι φιλοξενούμενοι.

Στο 17′ η Βιγιαρέλ άνοιξε το σκορ με πλασέ του Χεράρδ Μορένο μετά από όμορφη συνεργασία με τον Παρέχο και εννιά λεπτά μετά ο Ντιά έκανε και το 2-0 με ωραίο τελείωμα.

Στο 34′ ακυρώθηκε γκολ του Τσουκβουέζε και στο 43′ ο Πονς με σουτ έκανε το 2-1 για την Αλαβές η οποία κατάφερε μάλιστα να φέρει στα ίσια το ματς όταν στο 65′ ο Πάου Τόρες έκανε λάθος, ο Χοσέλου πήρε την μπάλα και με σουτ νίκησε τον Ρούγι που ήταν εκτός θέσης για το 2-2.

Κάπου εκεί φαίνεται πως ξύπνησε η Βιγιαρεάλ που απάντησε με τρία γκολ για να φτάσει τελικά σε μία εντυπωσιακή νίκη. Στο 75′ ο Ντιά έκανε το 3-2, στο 79′ ο Πίνο από κοντά το 4-2 και το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Χεράρδ Μορένο οκτώ λεπτά μετά διαμορφώνοντας με προβολή το τελικό 5-2.

Βιγιαρεάλ: Ρουγί, Αλμπιόλ Πάου Τόρες, Εστουπινιάν (72’ Πεδράθα), Φόιθ, Καπού (89’ Ιμπόρα), Παρέχο, Τριγέρος (72’ Αλμπέρτο Μορένο), Τσουκβουέζε (72’ Πίνο), Χεράρδ Μορένο, Ντιά (86’ Μόι Γκόμεθ)

Αλαβές: Πατσέκο, Αγιρεγαμπίρια, Λαγουάρδια (83’ Ντε Λα Φουέντε), Λεζέν, Τσάβι Λόπεθ (77’ Μογιά), Λουμ, Πονς (83’ Ταχί), Πίνα (77’ Ντουάρτε), Σιλά (57’ Έντγκαρ Μένετεθ), Ριόχα, Χοσέλου

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ