Σεβίλλη – Μπαρτσελόνα 1-1 – «Κόλλησαν» στη βροχή

Σεβίλλη – Μπαρτσελόνα 1-1 – «Κόλλησαν» στη βροχή

Σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, Σεβίλλη και Μπαρτσελόνα έμειναν στο 1-1 στο «Σάντσεθ Πιχθουάν» και πήραν από έναν βαθμό. Καλύτεροι οι «μπλαουγκράνα» στο μεγαλύτερο διάστημα, με δέκα ολοκλήρωσε το παιχνίδι η ομάδα του Λοπετέγκι.

«Ροντέο» χωρίς νικητή στην Ανδαλουσία.

Σε ένα ματς με πολλές δυνατές μονομαχίες και τη βροχή να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, Σεβίλλη και Μπαρτσελόνα έμειναν στο 1-1 στο «Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν» και πήραν από έναν σημαντικό βαθμό.

Η ομάδα του Τσάβι ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, είχε τις ευκαιρίες να πάρει το «τρίποντο» στο δεύτερο μέρος, ωστόσο δεν κατάφερε να φτάσει σε μία τεράστια νίκη που θα την έβαζε στην τετράδα.

Με δέκα τελείωσε το παιχνίδι η ομάδα του Λοπετέγκι, λόγω της αποβολής του Κουντέ στο 65ο λεπτό. Στο -5 πλέον από την πρώτη Ρεάλ οι Ανδαλουσιανοί, στο -2 από την 4η Ράγιο Βαγιεκάνο οι Καταλανοί.

Η Μπαρτσελόνα ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι, είχε τον απόλυτο έλεχγο και δημιούργησε μερικές καλές ευκαιρίες στα πρώτα 20 λεπτά με κύρια πηγή κινδύνου τον Τζούντγκλα. Το γκολ ωστόσο ήρθε από τη Σεβίλλη. Ο Ράκιτιτς εκτέλεσε με πάσα το κόρνερ και ο Γκόμες εκτέλεσε άψογα, γράφοντας το 1-0 στσο 32ο λεπτό.

Ο Αραούχο ωστόσο κατάφερε να ισοφαρίσει πριν από την ανάπαυλα με μία κεφαλιά του Αραούχο που έκανε φοβερό άλμα και σημείωσε το 1-1 στο 44ο λεπτό.

Η αποβολή του Κουντέ στο 65′ έβαλε δύσκολα στη Σεβίλλη, καθώς η Μπαρτσελόνα πήρε ακόμα περισσότερα μέτρα στο γήπεδο. Ο Ντεμπελέ έφτασε μία ανάσα από το γκολ, σημαδεύοντας το δοκάρι στο 83ο λεπτό, το σκορ τελικά δεν άλλαξε και οι δύο ομάδες πήραν από έναν βαθμό.

ΣΕΒΙΛΛΗ: Μπόνο, Ρεκίκ, Ντιέγκο Κάρλος, Κουντέ, Φερνάντο, Ράκιτιτς (69’ Γκουντέλι), Χορδάν, Ντιλέινι (86’ Ογκούστινσον), Οκάμπος (90+2’ Βαλεντίνο), Γκόμες (86’ Χουάνλου), Μιρ (69’ Εν Νεσιρί)

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Άλμπα, Αραούχο, Πικέ, Γκαρσία (73 Λενγκλέ), Μπούσκετς, Ντε Γιονγκ (85’ Λουκ Ντε Γιονγκ), Γκάβι, Αμπντέ, Γιουτγκλά (73’ Νίκο Γκονζάλες), Ντεμπελέ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ