Πικέ : «Ο Μέσι είναι εξωγήινος»!

Πικέ : «Ο Μέσι είναι εξωγήινος»!

Σε μια συνέντευξη - ανασκόπηση της καριέρας του, ο Ζεράρ Πικέ αποθέωσε Λιονέλ Μέσι και Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, αναφέρθηκε σε ένα λάθος που είχε κάνει με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αποκάλυψε πως οι Ισπανοί διεθνείς των Μπαρτσελόνα - Ρεάλ, έχουν μια κοινή συνομιλία στο WhatsApp.

Από τις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα σε αυτές της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (στα 17 του) και από την πρώτη ομάδα των «Κόκκινων Διαβόλων» πίσω στους αγαπημένους του «μπλαουγκράνα», στους οποίους καθιερώθηκε, ωρίμασε και καταξιώθηκε ως ένας από τους πληρέστερους κεντρικούς αμυντικούς της γενιάς του. Ο Ζεράρ Πικέ, περί ου ο λόγος, παραχώρησε μια συνέντευξη – ανασκόπηση της καριέρας του στο «The Players’ Tribune», αναφερόμενος μεταξύ άλλων στον Λιονέλ Μέσι, τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, τη θητεία του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά και την κοινή συνομιλία μεταξύ των διεθνών Ισπανών ποδοσφαιριστών της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ Μαδρίτης σε γνωστό Μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Το σχόλιό του για τον Λιονέλ Μέσι: «Είναι ένας εξωγήινος, δεν είναι από αυτόν τον πλανήτη. Αυτός ο τύπος είναι από κάπου αλλού, αυτά που κάνει δεν είναι ανθρώπινα. Η πραγματική μαγεία του Μέσι δεν είναι ορατή στα video του Youtube. Αφορά στη μαγική έκφραση που έχουν τα μάτια του. Χρειάζεσαι 5.000 λέξεις για να την περιγράψεις».

Το σχόλιό του για τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον: «Μου φέρθηκε απίστευτα καλά από την πρώτη μέρα. Ήταν σαν δεύτερος πατέρας για εμένα. Έπρεπε να το κερδίσω, όμως μου έδωσε την ευκαιρία. Θυμάμαι ένα λάθος που είχα κάνει με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κόντρα στην Μπόλτον. Αυτό το λάθος, με έκανε να πιστεύω πως ήρθε το τέλος για εμένα. Παρόλα αυτά, στα 24 μου, έφθασα στο peak μου και κέρδισα τα πάντα. Το ποδόσφαιρο είναι σκληρό, δεν είναι σαν τις ταινίες».

Η αποκάλυψη του για την κοινή συνομιλία των Ισπανών διεθνών των δύο «αιωνίων» στο WhatsApp: «Τα πάμε πολύ καλά, μοιραζόμαστε μηνύματα για ποδοσφαιρικές τακτικές και φιλοσοφία, μέχρι και για το τι βιβλία διαβάζουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ