Μπαρτσελόνα – Περνάει ιατρικά τη Δευτέρα και ανακοινώνεται ο Φεράν Τόρες (pic)

Μπαρτσελόνα – Περνάει ιατρικά τη Δευτέρα και ανακοινώνεται ο Φεράν Τόρες (pic)

Στην τελική ευθεία μπαίνει η μεταγραφή του Φεράν Τόρες στην Μπαρτσελόνα, με τον παίκτη να περνά τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, ώστε στη συνέχεια να ανακοινωθεί και επίσημα.

Η Μπαρτσελόνα είναι έτοιμη να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Φεράν Τόρες από την Μάντσεστερ Σίτι, με τον νεαρό άσο να επιστρέφει ξανά στην Πατρίδα του μετά το πέρασμά του από τη Βαλένθια (2017-20) όπου και ξεκίνησε την καριέρα του.

Ο 21χρονος επιθετικός βρίσκεται ήδη στη Βαρκελώνη, με σκοπό να περάσει τη Δευτέρα (27/12) από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, και αν όλα κυλήσουν καλώς τότε θα μεταβεί στα γραφεία του συλλόγου για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και να ανακοινωθεί με κάθε επισημότητα.

Μάλιστα ο Τόρες έχει ήδη αποχαιρετήσει, λίγο πριν την αναχώρησή του, τους συμπαίκτες του, το προπονητικό τιμ και όλο το επιτελείο της Μάντσεστερ Σίτι.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ που έρχονται από την Ισπανία, η Μπαρτσελόνα θα βγάλει από τα ταμεία της το ποσό των 55 εκατομμυρίων ευρώ, για να κάνει δικό της τον ποδοσφαιριστή από τους «πολίτες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ