Επίσημο – Η πρώτη μεταγραφή της εποχής Τσάβι στη Μπάρτσα

Επίσημο – Η πρώτη μεταγραφή της εποχής Τσάβι στη Μπάρτσα

Ο Φεράν Τόρες από το μεσημέρι της Τρίτης είναι και επίσημα παίκτης Μπαρτσελόνα με το κόστος της μεταγραφής να φτάνει τα 65 εκατομμύρια ευρώ συνολικά.

Ο Φεράν Τόρες ανακοινώθηκε επίσημα από την Μπαρτσελόνα και επιστρέφει στην πατρίδα του μετά από 1,5 χρόνo παραμονής στο αγγλικό πρωτάθλημα και την Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Ισπανός πέρασε με επιτυχία από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε το συμβόλαιο του με τους Καταλανούς για πέντε δηλαδή μέχρι το καλοκαίρι του 2027. Η μεταγραφή του κόστισε 55 εκατομμύρια ευρώ, με το ποσό να φτάνει στα 65 εκατ. μαζί με τα μπόνους που συμφωνήθηκαν στο deal ανάμεσα σε Σίτι και Μπαρτσελόνα.

Η Μάντσεστερ Σίτι είχε αποκτήσει τον Φεράν Τόρες το καλοκαίρι του 2020 με το ποσό των 28 εκατ. ευρώ από τη Βαλένθια, με τον Ισπανό να αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της ισπανικής ομάδας.

Μάλιστα η Μπαρτσελόνα έβαλε και ρήτρα αποδέσμευσης στον Τόρες που φτάσει το 1 δισεκατομμύριο ευρώ.

Ο Ισπανός διεθνής ήταν επιλογή του Τσάβι, με τον τεχνικό των «μπλαουγκράνα» να τον προτιμάει από όλες τις άλλες περιπτώσεις επιθετικών που προτάθηκαν στην Μπαρτσελόνα αν και κόστισε σχετικά ακριβά για τα οικονομικά δεδομένα της Μπαρτσελόνα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ