Μπαρτσελόνα – Άλλοι τρεις παίκτες θετικοί στον κορωνοϊό, έφτασαν τους δέκα (pic)

Μπαρτσελόνα – Άλλοι τρεις παίκτες θετικοί στον κορωνοϊό, έφτασαν τους δέκα (pic)

Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα στην Μπαρτσελόνα, με άλλους τρεις παίκτες της να βρίσκονται θετικοί στον Covid-19.

Βράζει από τον κορωνοϊό και όχι μόνο η Μπαρτσελόνα. Στα επτά ήδη γνωστά κρούσματα των «μπλαουγκράνα», προστέθηκαν κι αυτά των Ντεστ, Κουτίνιο και Αμπντέ Εζαλζουλί ανεβάζοντας σε 18 συνολικά τις απουσίες για τον Τσάβι Ερνάντες, μεταξύ τραυματιών, τιμωρημένων και θετικών στον ιό.

Το πρωί της Πέμπτης (30/12) οι Καταλανοί εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία ενημέρωσαν ότι οι τρεις προαναφερθέντες βρέθηκαν θετικοί στον Covid-19, επομένως δεν θα ταξιδέψουν στην Πάλμα την προσεχή Κυριακή (2/1) για το παιχνίδι με τη Μαγιόρκα.

«Οι παίκτες Σερζίνιο Ντεστ, Κουτίνιο και Εζ Αμπντέ βρέθηκαν θετικοί στην Covid-19. Οι παίκτες είναι καλά στην υγεία τους και απομονώνονται στο σπίτι τους. Ο σύλλογος έχει ενημερώσει τις αρμόδιες αρχές», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Να υπενθυμίσουμε ότι  από τις προηγούμενες μέρες θετικοί στον ιό ήταν οι Άλμπα, Λενγκλέ, Άλβες, Μπάλντε, Γκάβι, Ντεμπελέ και Ουμτιτί,  με τους Ανσού Φάτι, Πέδρι, Ντεπάι, Μπρέιθγουέιτ, Σέρχι Ρομπέρτο να είναι τραυματίες και τον Μπούσκετς τιμωρημένο.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ο Τσάβι θα έχει διαθέσιμους μόλις 11 παίκτες για το εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής, εκ των οποίων οι δύο είναι τερματοφύλακες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ