Ζέεντορφ : «Δεν σκέφτομαι τον υποβιβασμό»

Ζέεντορφ : «Δεν σκέφτομαι τον υποβιβασμό»

Ο Κλάρενς Ζέεντορφ μίλησε για τη χρονιά που διανύει ως προπονητής της Λα Κορούνια, για τις πιθανότητες υποβιβασμού της ομάδας, αλλά και για τη σιγουριά που έχει πως η ισπανική ομάδα θα παραμείνει στην κατηγορία.

Αισιόδοξος για τη Λα Κορούνια παραμένει ο προπονητής της Κλάρενς Ζέεντορφ, παρά το γεγονός ότι η ομάδα του κινδυνεύει να αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας από τη νέα σεζόν.

Ο Ολλανδός τεχνικός κάθεται στον πάγκο της στους τελευταίους επτά αγώνες και δεν έχει γευτεί ακόμα τη χαρά της νίκης, με την Ντέπορ επτά βαθμούς μακριά από τη σωτηρία αυτή τη στιγμή. Τα πράγματα είναι δύσκολα για την ομάδα της Γαλικίας, όμως όπως είπε ο Ζέεντορφ δεν σκέφτεται τον υποβιβασμό, ενώ τόνισε πως θα την κρατήσει και στη La Liga.

«Περάσαμε δύο μήνες με μεγάλη ένταση, πολλή δουλειά, περίπλοκες καταστάσεις και πολλά πράγματα που έπρεπε να διορθωθούν ή να υλοποιηθούν. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι ήταν τόσο δύσκολη η νίκη», παραδέχτηκε μιλώντας στη «Marca».

«Σε ορισμένα παιχνίδια παίξαμε καλά και αξίζαμε τη νίκη και με παραπάνω από ένα γκολ, αλλά σε άλλα κάναμε λάθη που μας κόστισαν ακριβά, όπως με τη Χιρόνα και τη Χετάφε. Δεν βλέπουμε τη Λα Κορούνια που θέλω, αλλά τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά αν την είχα αναλάβει από την προετοιμασία. Ωστόσο, αυτή τη στιγμή δεν σκέφτομαι τον υποβιβασμό. Έχω συμβόλαιο μέχρι τις 30 Ιουνίου και στόχος μου είναι να κρατήσω την ομάδα στην κατηγορία», είπε ο σπουδαίος Ολλανδός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ