Χετάφε – Ρεάλ Μαδρίτης 1-0 : Ποδαρικό με… σφαλιάρα για τη Ρεάλ

Χετάφε – Ρεάλ Μαδρίτης 1-0 : Ποδαρικό με… σφαλιάρα για τη Ρεάλ

Με το... αριστερό ξεκίνησε το 2022 για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι ηττήθηκε (1-0) από τη Χετάφε, δίνοντας την ευκαιρία στη Σεβίλλη να πλησιάσει την κορυφή του ισπανικού πρωταθλήματος.

Με τον χειρότερο τρόπο ξεκίνησε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο 2022 η Ρεάλ Μαδρίτης! Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι υπέστη σοκ με το… καλημέρα, καθώς γνώρισε την ήττα από τη Χετάφε (1-0) στο Αλφόνσο Πέρεθ.

Αυτή είναι η δεύτερη ήττα στο φετινό πρωτάθλημα για τους Μαδριλένους, με τη μάχη του τίτλου να… φουντώνει για τα καλά. Η Ρεάλ παρέμεινε στην κορυφή με 46 βαθμούς και στο +8 από τη Σεβίλλη, αλλά η ομάδα της Ανδαλουσίας έχει δύο ματς λιγότερα, αντιμετωπίζοντας αύριο (3/1, 22:15) εκτός έδρας την Καντίθ.

Οι Μερένχες παρουσιάστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων στο παρθενικό τους παιχνίδι στο νέο έτος, με τη Χετάφε να παίρνει μεγάλη βαθμολογική ανάσα. Ο Ουνάλ ήταν αυτός που χάρισε το τρίποντο στους γηπεδούχους, που βρίσκονται πλέον στη 16η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 18 πόντους.

Μόλις στο 9ο λεπτό, η Χετάφε βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα, ξετυλίγοντας το… δώρο του Μιλιτάο. Ο 23χρονος παίκτης έκανε ένα τραγικό λάθος έξω από την περιοχή της «βασίλισσας», με τον Ουνάλ να κλέβει την μπάλα και να πλασάρει για το 1-0.

Μάλιστα, στο 13’ η Χετάφε άγγιξε το δεύτερο γκολ, αλλά ο Αλενιά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κουρτουά και στο 16’ το σουτ του Μόντριτς από τα 25 μέτρα, έφυγε ελάχιστα έξω.

Στο 18’ , οι Μερένχες έφτασαν μια ανάσα από την ισοφάριση, με τον Μόντριτς να σημαδεύει το δοκάρι, ενώ στο 45+1’ ο Μιλιτάο πρόλαβε σωτήρια τον Μακσίμοβιτς.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι Μαδριλένοι δε μπορούσαν να πλησιάσουν την εστία της Χετάφε, με την πρώτη αξιόλογη φάση να έρχεται στο 68΄ από μια κεφαλιά του Μπενζεμά. Στο 76’ ήταν η σειρά του Σορία να πει όχι σε σουτ του Κασεμίρο, ενώ στο 81’ η κεφαλιά του Μαριάνο έφυγε ελάχιστα έξω.

Η ομάδα του Αντσελότι δεν κατάφερε να βρει το γκολ της ισοφάρισης, με την Χετάφε να παίρνει το τρίποντο.

ΧΕΤΑΦΕ: Σορία, Καμπάκο (83’ Γιάνκο), Κουένκα, Ολιβέρα, Αραμπάρι, Μακσίμοβιτς, Σουάρεθ, Ουνάλ (83’ Νιόμ), Μίτροβιτς, Σάντρο (65’ Μάτα), Αλενιά (74’ Φλορεντίνο).

ΡΕΑΛ: Κουρτουά, Αλάμπα, Μιλιτάο, Μεντί (46’ Μαρσέλο), Βάσκεθ (84’ Ίσκο), Κασεμίρο, Κρόος (84’ Πέτερ), Μόντριτς, Ασένσιο (46’ Αζάρ), Ροδρίγο (67’ Μαριάνο Ντίαθ), Μπενζεμά.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ