Οσασούνα – Αθλέτικ Μπιλμπάο 1-3

Οσασούνα – Αθλέτικ Μπιλμπάο 1-3

Μεγάλο «διπλό» μέσα στην Παμπλόνα πανηγύρισε η Αθλέτικ Μπιλμπάο, επικρατώντας 3-1 της Οσασούνα για την 19η αγωνιστική στη La Liga.

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη με ανατροπή πήρε η Αθλέτικ Μπιλμπάο μέσα στο «Ελ Σαδάρ», κερδίζοντας 3-1 την Οσασούνα για την 19η αγωνιστική στη La Liga.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Μαρθελίνο Γκαρθία Τοράλ, η οποία ανέβηκε προσωρινά στη 10η θέση, ήταν ο Οϊάν Σανθέτ, ο οποίος σημείωσε χατ-τρικ.

Η Οσασούνα μπήκαν καλύτερα στην αναμέτρηση και προηγήθηκε με την συμπλήρωση δέκα λεπτών με την κεφαλιά του Κίκε Γκαρθία. Η χαρά όμως των γηπεδούχων δεν κράτησε πολύ, καθώς έξι λεπτά αργότερα ο Σανθέτ έφερε το παιχνίδι στα ίσια, με τον 21χρονο μεσοεπιθετικό μάλιστα στο 25′ να φέρνει τούμπα το ματς, διπλασιάζοντας τα τέρματα για την Μπιλμπάο.

Μέχρι την ολοκλήρωση του ημιχρόνου και οι δύο ομάδες είχαν καλές στιγμές για ένα γκολ, το οποίο εντέλει ήρθε στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 68′ από τον μεγάλο MVP της βραδιάς, ο οποίος πέτυχε και το πρώτο του χατ-τρικ ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής.

Οι Βάσκοι σκόραραν μάλιστα και τέταρτο τέρμα με τον Ινιάκι Γουίλιαμς στο 82′, αλλά το VAR υπέδειξε τον Ισπανό στράικερ σε θέση οφσάιντ.

ΟΣΑΣΟΥΝΑ: Σέρχιο Ερέρα, Βιδάλ (64’Ρομπέρτο Τόρες), Ουνάι Γκαρθία (74’Χάβι Μαρτίνεθ), Νταβίντ Γκαρθία, Κρουθ, Κοτέ (82’Μανού Σάντσεθ), Μονκογιόλα, Τορό, Ρουμπέν Γκαρθία (74’Άβιλα), Μπούντιμιρ (64’Μπάρχα), Κίκε Γκαρθία.

ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Σιμόν, Ντε Μάρκος, Γεράι, Ινίγο Μαρτίνεθ, Μπαλενθιάγα (90’Πετσαρομάν), Ντάνι Γκαρθία (74’Βέσγα), Βενθεδόρ, Μπερενγκέρ (74’Νίκο Γουίλιαμς), Μουνιαΐν (90’Νολασκοαΐν), Σανθέτ, Ινιάκι Γουίλιαμς.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ