Μπαρτσελόνα : Συνάντηση με τους ανθρώπους της Ατλέτικο για τον Γκριεζμάν

Μπαρτσελόνα : Συνάντηση με τους ανθρώπους της Ατλέτικο για τον Γκριεζμάν

Η Μπαρτσελόνα θα στείλει ανθρώπους στη Μαδρίτη για να συναντηθούν με τους ιθύνοντες της Ατλέτικο Μαδρίτης τις επόμενες μέρες προκειμένου να μιλήσουν για τη μεταγραφή του Αντουάν Γκριεζμάν, όπως αναφέρουν ισπανικά δημοσιεύματα. Ο 27χρονος φορ πρόσφατα δήλωσε ότι το μέλλον του θα αποφασιστεί πριν από την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Όλα δείχνουν ότι θα πάρει […]

Η Μπαρτσελόνα θα στείλει ανθρώπους στη Μαδρίτη για να συναντηθούν με τους ιθύνοντες της Ατλέτικο Μαδρίτης τις επόμενες μέρες προκειμένου να μιλήσουν για τη μεταγραφή του Αντουάν Γκριεζμάν, όπως αναφέρουν ισπανικά δημοσιεύματα.

Ο 27χρονος φορ πρόσφατα δήλωσε ότι το μέλλον του θα αποφασιστεί πριν από την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Όλα δείχνουν ότι θα πάρει μεταγραφή στους μπλαουγκράνα παρά τις αντιστάσεις που προβάλλουν οι ροχιμπλάνκος. Έτσι, σύμφωνα με την ιστοσελίδα sport.es οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα θέλουν να τακτοποιήσουν το ζήτημα του ποδοσφαιριστή όσο το δυνατόν νωρίτερα. Να αναφέρουμε ότι το κόστος της μεταγραφής κυμαίνεται στα 98 εκατομμύρια ευρώ.

Για να γίνει αυτό, πρέπει να οριστικοποιήσουν ορισμένες λεπτομέρειες. Πρώτον, η άφιξη του Γκριεζμάν δεν θέλουν να σπάσουν το όριο των μισθών. Αυτό συνεπάγεται με συμφωνία για μικρότερο μισθό στον Γάλλο φορ, αλλά εκείνος θα λάβει μπόνους βασισμένα στις συμμετοχές του. Δεύτερον οι ιθύνοντες των Καταλανών θέλουν να διατηρήσουν καλές σχέσεις με την ομάδα της Μαδρίτης.

Συνεπώς, μένει να δούμε τι εξελίξεις θα υπάρξουν μετά το ραντεβού των δύο ομάδων που θα γίνει τις επόμενες ημέρες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ