Λινάρες – Μπαρτσελόνα 1-2

Λινάρες – Μπαρτσελόνα 1-2

Η Μπαρτσελόνα παρόλο που βρέθηκε πίσω στο σκορ, επικράτησε της Λινάρες (1-2) και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Η Μπαρτσελόνα φλέρταρε με σοκαριστικό αποκλεισμό, καθώς για περισσότερη από μία ώρα παιχνιδιού βρισκόταν πίσω στο σκορ, όμως τελικά έφτασε στην ανατροπή κόντρα στη Λινάρες (1-2) και πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Copa Del Rey.

Οι γηπεδούχοι, που αγωνίζονται στην τρίτη κατηγορία της Ισπανίας, είχαν πάρει κεφάλι στο σκορ χάρη σε γκολ του Ούγκο Ντίαθ στο 19ο λεπτό και είχαν βάλει τις βάσεις για μια ιστορική βραδιά.

Ωστόσο, η κλάση της καταλανικής ομάδας μίλησε και με τα γκολ των Ντεμπελέ (63′) και Γιούτγκλά (69′) πήρε τη νίκη με 2-1 και γλίτωσε το κάζο.

Βέβαια, πέρα από την κλάση μίλησε και η τύχη των «μπλαουγκράνα», διότι η Λινάρες είχε ένα ακυρωθέν γκολ όταν το ματς ήταν στο 1-1, αλλά και ένα δοκάρι όταν είχε γίνει η ολική ανατροπή από την ομάδα του Τσάβι.

ΛΙΝΑΡΕΣ: Μπριμά, Χοσέμα Γκόμεθ, Παρεχόν, Γκερέρο, Καρνικέρ (57’ Καρακέδο), Ρόδρι, Μελέντεθ (57’ Μαρίν), Μπαρμποσα, Ούγκο Ντίαθ (71’ Ετσανίθ, 87’ Καστίγιο), Κοπέτε, Σανσιντριάν (87’ Λούνα).

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Νέτο, Μινγκέθα, Γκαρσία, Αραουχο (46’ Πικέ), Άλμπα, Άλβες, Μπούσκετς, Νίκο Γκονζάλες, Πουτς (46’ Φ.Ντε Γιονγκ, 74’ Σανθ), Ακομάχ (46’ Ντεμπελέ), Tζουτγκλά

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ