Ο Πικέ αποκάλυψε τον ετήσιο μισθό του στην Μπαρτσελόνα! (pic)

Ο Πικέ αποκάλυψε τον ετήσιο μισθό του στην Μπαρτσελόνα! (pic)

Ο Ζεράρ Πικέ απάντησε σε Καταλανό δημοσιογράφο όσον αφορά τις απολαβές του στην Μπαρτσελόνα, αποκαλύπτοντας τον ετήσιο μισθό του.

Ο Καταλανός δημοσιογράφος Λουίς Κανούτ ανέφερε σε τηλεοπτική εκπομπή πως ο Ζεράρ Πικέ βρίσκεται στην κορυφή ανάμεσα στους παίκτες της Μπαρτσελόνα, όσον αφορά τις ετήσιες απολαβές, έχοντας λαμβάνεις περί τα 28 εκατ. Το ποσό παραμένει υψηλό παρά το γεγονός πως δέχθηκε ισχυρή μείωση εξαιτίας των οικονομικών δεδομένων που υφίστανται στους «Μπλαουγκράνα», καθώς κάλυψε την προσωπική «χασούρα» μέσα από το μπόνους αφοσίωσης που χρησιμοποιεί η ομάδα της Βαρκελώνης σε πολλές περιπτώσεις.

Ωστόσο, ο Πικέ δεν άφησε αναπάντητες τις αποκαλύψεις του Κανούτ, παίρνοντας τον… νόμο στα χέρια του και με ανάρτησή του στο Twitter παρουσίασε το ποσό που έχει λάβει για το πρώτο μισό της σεζόν, γράφοντας: «Άνθρωποι όπως αυτός, χρεώνουν την δημόσια τηλεόραση για να υπερασπιστούν τους φίλους τους. Εδώ είναι το 50% της ετήσιας μισθοδοσίας μου, που μου κατατέθηκε στις 30 Δεκεμβρίου. Σεβάσου τον εαυτό σου».

Σύμφωνα λοιπόν με τη φωτογραφία, ο Πικέ έχει εισπράξει 2.328.884,39 ευρώ έως τώρα, πράγμα που σημαίνει πως το τέλος της χρονιάς θα τον βρει με 4.6 εκατ. συνολικά, ποσό που απέχει παρασάγγας από αυτό που ανέφερε ο Καταλανός δημοσιογράφος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ