Ρεάλ Μαδρίτης – Βαλένθια 4-1 : Πάρτι και +8 για τη Ρεάλ

Ρεάλ Μαδρίτης – Βαλένθια 4-1 : Πάρτι και +8 για τη Ρεάλ

Σβηστός... περίπατος για τη Ρέαλ Μαδρίτης. Με τους Μπενζεμά και Βινίσιους να βρίσκουν δίχτυα από δύο φορές, η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι επικράτησε (4-1) της Βαλένθια στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου. Στο +8 από τη δεύτερη Σεβίλλη οι Μαδριλένοι.

Την καλύτερη απάντηση έδωσε η Ρεάλ μετά την ήττα-σοκ από τη Χετάφε. Η ομάδα της Μαδρίτης διέλυσε με συνοπτικές διαδικασίες τη Βαλένθια (4-1), έχοντας (και πάλι) σε μεγάλη βραδιά τους Βινίσιους και Μπενζεμά.

Οι Μαδριλένοι έκαναν ότι ήθελαν το σύνολο του Μπορδαλάς και με το αποψινό τρίποντο… πέταξαν στο +8 από τη δεύτερη Σεβίλλη. Στην κορυφή με 49 πόντους η αρμάδα του Αντσελότι, με τους Ανδαλουσιάνους όμως να έχουν 41, αλλά και με δύο ματς λιγότερα.

Ο Μπενζεμά ήταν αυτός που άνοιξε τον δρόμο προς την εύκολη επικράτηση, με τον Γάλλο επιθετικό να γράφει ιστορία, φτάνοντας τα 301 γκολ με την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης. Δύο τέρματα για τον Καρίμ, δύο και για τον Βινίσιους, που έκαναν… φύλλο και φτερό τις «νυχτερίδες».

Το ματς

Η Βαλένθια ήταν αυτή που είχε την πρώτη καλή φάση του αγώνα, με τον Γκιλιαμόν να πιάνει την κεφαλιά και τον Κουρτουά να μπλοκάρει.

Στο 19ο λεπτό, ήρθε και η πρώτη αξιόλογη ευκαιρία για τη Ρεάλ, με την κεφαλιά του Βινίσιους να περνάει άουτ.

Οι Μαδριλένοι είχαν την κατοχή, αλλά δυσκολεύονταν να φτάσουν κοντά στην εστία των «νυχτερίδων». Στο 30΄,ο Ασένσιο πάτησε περιοχή και σούταρε από δύσκολη γωνία, με τον Σίλεσεν να του λέει «όχι».

Στο 35΄, το ωραίο σουτ του Μπενζεμά πέρασε λίγο άουτ, ενώ 6 λεπτά αργότερα η Ρεάλ έφτασε μια ανάσα από το γκολ. Τρομερό σουτ από τον Μόντριτς, με την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι.

Τελικά, το γκολ για την ομάδα του Αντσελότι ήρθε στο 43΄. Ο Κασεμίρο κέρδισε το πέναλτι, με τον Καρίμ Μπενζεμά να αναλαμβάνει την εκτέλεση. Εύκολα ο Γάλλος έγραψε το 1-0, με τους Μαδριλένους να πηγαίνουν στα αποδυτήρια, όντας μπροστά στο σκορ.

Η Ρεάλ μπήκε δυνατά στο δεύτερο μέρος, διπλασιάζοντας τα τέρματά της. Στο 52΄ και μετά από επέλαση του Βινίσιους, ο Βραζιλιάνος έπαιξε το 1-2 με τον Μπενζεμά και από κοντά, νίκησε τον Σίλεσεν για το 2-0.

Εννιά λεπτά αργότερα, ο Βινίσιους πέτυχε το 2ο προσωπικό του γκολ στο ματς. Ο Ασένσιο πάτησε περιοχή και σούταρε, με τον Σίλεσεν να αποκρούει και τον Βραζιλιάνο να παίρνει το ριμπάουντ για το 3-0.

Στο 63΄, ο Κουρτουά… εκτινάχθηκε, αποκρούοντας εντυπωσιακά την οβίδα του Βας. Στο 75΄, ο Μεντί υπέπεσε σε ένα ανόητο πέναλτι, με τον Γκέντες να αναλαμβάνει την εκτέλεση. Ο γκολκίπερ της Ρεάλ απέκρουσε αρχικά, με τον άσο της Βαλένθια να σκοράρει σε δεύτερο χρόνο.

Στο 88΄, ο Καρίμ Μπενζεμά με υπέροχο τελείωμα, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 4-1 που ήταν και το τελικό σκορ.

ΡΕΑΛ: Κουρτουά, Αλάμπα, Μεντί, Μιλιτάο, Βάσκεθ (87’ Νάτσο), Μόντριτς (70’ Καμαβινγκά), Κρόος, Κασεμίρο (70’ Θεμπάγιος), Μπενζεμά (89’ Ίσκο), Ασένσιο, Βινίσιους (87′ Βαλβέρδε).

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Σίλεσεν, Γκαγιά, Πιτσίνι (76’ Ιράνθο), Αλντερέτε, Γκιγιαμόν, Βας, Ντιακαμπί, Έλντερ Κόστα (66’ Κοϊντρέντι, 83’ Βαγιέχο), Μούσα (66’ Τσερίσεβ), Γουέδες, Μάξι Γκόμες (66’ Μάρκος Αντρέ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ