Ρεάλ Μαδρίτης : Ο Μπέιλ αφήνει ανοικτή την πόρτα για μεταγραφή στην Κίνα!

Ρεάλ Μαδρίτης : Ο Μπέιλ αφήνει ανοικτή την πόρτα για μεταγραφή στην Κίνα!

Ο Γκάρεθ Μπέιλ με δηλώσεις του τόνισε πως θα τον ενδιέφερε μια μεταγραφή στο κινεζικό πρωτάθλημα, τονίζοντας πως «τον προσέχουν πάρα πολύ» κάθε φορά που πηγαίνει εκεί.

Το τελευταίο διάστημα έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία περί αποχώρησης του Γκάρεθ Μπέιλ από την Ρεάλ Μαδρίτης το ερχόμενο καλοκαίρι, με τον Ουαλό σταρ να μην μπορεί να αποδώσει στο 100% των δυνατοτήτων του μετά από τόσους τραυματισμούς.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι η ομάδα που ενδιαφέρεται εντονότερα για την απόκτηση του, αλλά ο 28χρονος εξτρέμ άνοιξε την πόρτα για μια ενδεχόμενη μετακίνηση στο κινεζικό πρωτάθλημα.

«Είναι μια υπέροχη χώρα με τρομερούς ανθρώπους» είπε στους δημοσιογράφους ενόψει των αναμετρήσεων της Ουαλίας για το China Cup.

«Όσον αφορά το μέλλον μου δεν είμαι τόσο σίγουρος, δεν έχω δει τόσο μακριά για να πω την αλήθεια. Αλλά είμαι σίγουρος ότι αν ερχόμουν ποτέ στην Κίνα θα με πρόσεχαν πάρα πολύ» δήλωσε όσον αφορά το μέλλον του και συμπλήρωσε:

«Κάθε φορά που έρχομαι εδώ πάντα τυγχάνουμε εκπληκτικής υποδοχής από τους Κινέζους φιλάθλους. Μας υποδέχονται όλους με τον καλύτερο τρόπο, όχι μόνο εμένα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ