Βιγιαρεάλ – Ατλέτικο Μαδρίτης 2-2 : Δεν υπάρχει γιατρειά…

Βιγιαρεάλ – Ατλέτικο Μαδρίτης 2-2 : Δεν υπάρχει γιατρειά…

Η Ατλέτικο ήρθε ισόπαλη με 2-2 στην έδρα της Βιγιαρεάλ, έμεινε με μία νίκη στα έξι τελευταία ματς και πλέον κινδυνεύει σοβαρά να μείνει και εκτός τετράδας.

Μπορεί την προηγούμενη αγωνιστική η νίκη επί της Ράγιο να έβαλε τέλος στο σερί τεσσάρων ηττών για την Ατλέτικο, όμως η ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε παραμένει βαριά άρρωστη. Οι περσινοί πρωταθλητές ήρθαν ισόπαλοι με 2-2 κόντρα στη Βιγιαρεάλ και πλέον κινδυνεύουν σοβαρά να βρεθούν εκτός τετράδας αφού ισοβαθμούν στους 33 βαθμούς με την πέμπτη Σοσιεδάδ ενώ στους 32 είναι η Μπαρτσελόνα.

Η Ατλέτικο κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ μόλις στην πρώτη της ευκαιρία στο παιχνίδι. Ο Κορέα είδε τον Ρούγι εκτός εστίας και τον κρέμασε από το κέντρο για το 0-1, με ένα από τα γκολ της σεζόν. Η Βιγιαρεάλ απάντησε με δοκάρι του Αλμπέρτο Μορένο στο 15′ ενώ στο 22′ ο Κορέα σκόραρε ξανά, αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ.

Στο 22′ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε χέρι του Λεμάρ, με τον Όμπλακ να πιάνει την εκτέλεση του Χεράρδ Μορένο και τον Παρέχο να σκοράρει στην επαναφορά, αλλά το γκολ ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ. Η ισοφάριση ήρθε τελικά στο 28′ όταν από εκτέλεση φάουλ του Παρέχο, ο Όμπλακ έχασε την μπάλα και ο Πάου Τόρες έκανε το 1-1 από κοντά.

Στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους το «κίτρινο υποβρύχιο» έφτασε και στην ανατροπή. Στο 58′ συγκεκριμένα, ο Χεράδ Μορένο πέρασε κάθετα στον Αλμπέρτο Μορένο που πλάσαρε και έκανε το 2-1. Η Ατλέτικο απάντησε άμεσα και εννιά λεπτά μετά έφερε το ματς στα ίσια.

Ο Κοντογκμπιά με μακρινό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-2 το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, με τον σκόρερ του δεύτερου γκολ των φιλοξενούμενων να αποβάλλεται μάλιστα στις καθυστερήσεις με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Ρούγι, Φόιθ, Αλμπιόλ, Αλμπέρτο Μορένο (73’ Πεδράθα), Εστουπινιάν (85’ Τζάκσον), Τόρες, Καπού (80’ Ιμπόρα), Παρέχο, Μόι Γκόμεθ, Τριγέρος (73’ Πίνο), Χεράρδ Μορένο

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Όμπλακ, Φελίπε, Ερμόσο, Λόντι (62’ Βρσάλικο), Κοντογκμπιά, Καρασκό Λεμάρ, Ντε Πολ (62’ Κοκε), Κορέα, Γιορέντε, Κούνια (62’ Ζοάο Φέλιξ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ