Αντιπροσωπεία της Μπαρτσελόνα βρέθηκε στη Μαδρίτη – Ποιον παίκτη εξετάζουν

Αντιπροσωπεία της Μπαρτσελόνα βρέθηκε στη Μαδρίτη – Ποιον παίκτη εξετάζουν

Στη Μαδρίτη για να εξετάζουν τις πιθανότητες μιας μεταγραφικής περίπτωσης βρέθηκε αντιπροσωπεία της Μπαρτσελόνα. Ποιον παίκτη εξετάζουν;

Την προσπάθεια της για να… επιστρέψει ξανά στην κορυφή του ισπανικού και του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου συνεχίζει η Μπαρτσελόνα. Παρότι, οι «μπλαουγκράνα» προχώρησαν στη σπουδαία μεταγραφή του Φεράν Τόρες, φαίνεται πως δεν θα μείνουν εκεί.

Μία αντιπροσωπεία του συλλόγου, βρέθηκε κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας στη Μαδρίτη για να εξετάσει μία υπόθεση, η οποία είναι γνωστό πως «καίει» την ομάδα. Σύμφωνα με τα ισπανικά Μέσα, ο λόγος που ο CEO της Μπαρτσελόνα, Ματέου Αλεμάνι και ο προσωρινός τεχνικός διευθυντής, Τζόρντι Κρόιφ, βρέθηκαν στην πρωτεύουσα για να μιλήσουν με την Ατλέτικο Μαδρίτης για τον Αλβάρο Μοράτα.

Όπως αναφέρεται, ο Ισπανός επιθετικός είναι ο νούμερο ένας στόχος του Τσάβι για την επίθεση και για αυτό η διοίκηση προσπαθεί να κάνει τα πάντα για να του τον κάνει… δώρο. Ο δανεισμός του Μοράτα στη Γιουβέντους λήγει το καλοκαίρι και για αυτό οι «μπλαουγκράνα» προσπαθούν να βρουν μια συμφωνία με την Ατλέτικο για να τον αποκτήσουν από τώρα, κάτι το οποίο προς το παρόν μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ