Τελεσίγραφο της Μπαρτσελόνα σε Ντεμπελέ – Οι «τρελές» απαιτήσεις για νέο συμβόλαιο

Τελεσίγραφο της Μπαρτσελόνα σε Ντεμπελέ – Οι «τρελές» απαιτήσεις για νέο συμβόλαιο

Ο Ουσμάν Ντεμπελέ θέλει απίστευτα χρήματα για να ανανεώσει με την Μπαρτσελόνα και οι μπλαουγκράνα περιμένουν απάντηση μέσα στην εβδομάδα στην πρόταση που του έκαναν.

Η Μπαρτσελόνα θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιό του Ουσμάν Ντεμπελέ, ο Τσάβι τον πιστεύει και τον θέλει στην ομάδα, όμως οι μπλαουγκράνα αναμένουν την απάντησή του μέσα στην εβδομάδα, σύμφωνα με την Mundo Deportivo.

Ο λόγος είναι οι «τρελές» απαιτήσεις του ατζέντη του Γάλλου εξτρέμ, ο οποίος για τον πρώτο χρόνο μόνο του νέου συμβολαίου του θέλει συνολικά ένα ποσό κοντά στο 80.000.000 ευρώ. Η Μπαρτσελόνα από την πλευρά της δεν πρόκειται να δώσει αυτά τα χρήματα και έχει καταθέσει ήδη τη δική της πρόταση, περιμένοντας τελική απάντηση για το αν θα μείνει ο Ντεμπελέ ή θα φύγει, κάτι που αν δεν ανανεώσει μπορεί να συμβεί ακόμη και τον Γενάρη.

«Ελπίζουμε σε αυτή την ανανέωση από τον Ντεμπελέ. Ο προπονητής τον θέλει, όλοι τον αγαπάμε και ελπίζουμε να πραγματοποιηθεί», ανέφερε ο αντιπρόεδρος, Ράφα Γιούστε, μετά το ματς με τη Γρανάδα. Από εκεί και πέρα, ο Ντεμπελέ έχει επιστρέψει από τον τραυματισμό του, έχει δέκα συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχει σκοράρει ένα γκολ και έχει μοιράσει μία ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ